PisiciHrana PisiciHrana UscataRoyal Canin Fit32 Adult, hrană uscată pisici, activitate fizică moderată
Royal Canin

Royal Canin Fit32 Adult, hrană uscată pisici, activitate fizică moderată Royal Canin Fit32 Adult, hrană uscată pisici, activitate fizică moderată, 2kg

Cod SKU: RCR134570
Se încarcă recenziile...
106,99 lei
53,50 lei / kg

ROYAL CANIN® Fit32 Adult este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii adulte, cu varsta de peste 12 luni, cu nivel moderat de activitate fizica si acces ocazional la exterior.
Benficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Fit32 Adult:


• Contine toate nutrimentele necesare pentru mentinerea pisicii intr-o forma optima si o stare buna de sanatate
• Ofera un aport moderat de calorii, ce ajuta la mentinerea greutatii optime
• Ajuta in stimularea tranzitului intestinal si eliminarea bezoarelor

 


Chiar daca pisica adulta este activa si sanatoasa, este important sa ii mentineti sanatatea. Chiar si pisicile sanatoase au nevoie de o formula nutritionala de foarte buna calitate, sanatoasa, care sa contina un nivel optim de nutrienti benefici pentru a le sustine pe durata varstei adulte.

 


Formula nutritionala ROYAL CANIN® Fit 32 este recomandata pisicilor adulte cu varsta intre 1-7 ani, fiind special conceputa sa raspunda tuturor cerintelor nutritionale ale pisicii pentru a-i sustine si a-i mentine starea de sanatate.

 


Pisica are nevoie de o formula nutritionala de foarte buna calitate pentru a indeplini toate cerintele varstei adulte, acesta este motivul pentru care solutia nutritionala ROYAL CANIN® Fit 32 ofera un profil nutritiv optim, cu un aport perfect echilibrat de nutrienti benefici pentru sustinerea si mentinerea starii ideale de sanatate a pisicii.

 


Formula nutritionala ROYAL CANIN® Fit 32 are un aport caloric special adaptat pentru a sustine pisica adulta sa isi mentina greutatea ideala, ceea ce contribuie implicit la mentinerea formei fizice optime.

 


Este normal ca pisica sa formeze bezoare atunci cand isi ingrijeste blana proprie sau a altor pisici. Insa datorita includerii fibrelor alimentare specifice, formula nutritionala ROYAL CANIN® Fit 32 contribuie la eliminarea parului pe care pisica dumneavoastra ar fi putut sa-l ingerere. Aceasta inseamna ca aparitia bezoarelor este redusa in mod semnificativ.

 


Mai mult, formula ROYAL CANIN® Fit 32 aduce un aport perfect echilibrat de nutrienti benefici, cum ar fi diverse vitamine si minerale, pentru mentinerea sanatatii aparatului urinar al pisicilor adulte asemenea pisicii dumneavoastra.

 


La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie.Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al pisicii dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand pisica dumneavoastra este hranita cu ROYAL CANIN® Fit 32, ea beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Feline Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…