CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Dachshund Puppy, hrană uscată câini juniori, Teckel, 1.5kg
Royal Canin

Royal Canin Dachshund Puppy, hrană uscată câini juniori, Teckel, 1.5kg Royal Canin Dachshund Puppy, hrană uscată câini juniori, Teckel, 1.5kg

Cod SKU: RCR128430
Se încarcă recenziile...
46,66 lei / kg
ROYAL CANIN® Dachshund Puppy este o formulă de hrană uscată concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului junior din rasa Dachshund, cu vârsta de până la 10 luni. Beneficii:
  • Oferă suportul nutrițional necesar dezvoltării sistemului imunitar
  • Contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale și sănătății aparatului digestiv al câinelui
  • Susține dezvoltarea sănătoasă a sistemului osteo-articular

CĂȚELUL TĂU NU ESTE UN CÂINE ADULT

CĂȚEII AU NEVOIE DE O HRANĂ SPECIALĂ

Pe parcursul acestei perioade importante din viața cățelului tău, sistemul său imunitar se dezvoltă gradual. ROYAL CANIN® Dachshund Puppy conține un complex de antioxidanți (ce include vitamina E) cu rol de suport în dezvoltarea graduală a sistemului său imunitar. Deoarece cățelul se afla într-o etapă marcată de curiozitate și dorință de explorare a mediului incojurator, nivelul său de activitate este destul de ridicat. Datorită conținutului adaptat de calciu și fosfor, ROYAL CANIN® Dachshund Puppy contribuie la dezvoltarea sănătoasă a sistemului osos și oferă suportul necesar pentru articulațiile intens solicitate.
BENEFICIILE HRANEI DEDICATE JUNIORATULUI
CERINȚELE NUTRIȚIONALE ALE PUIULUI
CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ MAXILARELOR PUIULUI
CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE
DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂCĂTEL

PÂNĂ LA 10 LUNI

ADULT

CU VÂRSTA > 10 LUNIAFLĂ MAI MULTE


Pentru cățelul dumneavoastră din rasa Teckel, perioada de creștere este una dintre cele mai importante etape ale vieții. Este perioada în care au loc schimbări fizice importante și noi descoperiri și experiențe. Cățelul dumneavoastră are nevoie de nutrienți speciali care să-l ajute să-și mențină sănătatea optimă în această etapă crucială, prin urmare hrana pe care o alegeți este extrem de importantă.


Recomandată cățeilor din rasa Teckel cu vârsta de până la 10 luni, formula ROYAL CANIN® Dachshund Puppy a fost special concepută pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului dumneavoastră. În această etapă importantă de creștere, sistemul imunitar al cățelului dumneavoastră se dezvoltă treptat. ROYAL CANIN® Dachshund Puppy conține un complex patentat de antioxidanți (inclusiv vitamina E), ce susține mecanismele naturale de apărare ale cățelului dumneavoastră.


Deoarece în această etapă cățelul dumneavoastră este foarte curios și dornic să exploreze, nivelurile lui de activitate sunt probabil foarte ridicate. Datorită conținutului adaptat de calciu și fosfor, ROYAL CANIN® Dachshund Puppy susține și menține sănătatea oaselor și articulațiilor cățelului dumneavoastră. Mai mult, formula ROYAL CANIN® Dachshund Puppy conține un mix de nutrienți care include proteine de calitate superioară. Aceste proteine au fost alese special, datorită nivelului lor ridicat de digestibilitate. În plus, combinația de proteine și prebiotice sprijină sănătatea digestivă a cățelului dumneavoastră, menținând echilibrul corespunzător al florei intestinale.


ROYAL CANIN® Dachshund Puppy are crochete adaptate special cățeilor din rasa Teckel. Pentru a susține sănătatea dentară a cățelului dumneavoastră, această formulă conține chelatori de calciu care contribuie la reducerea formării tartrului.


ROYAL CANIN® depune toate eforturile pentru a oferi soluțiile nutriționale potrivite nevoilor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al puiului dumneavoastră. Aceasta înseamnă că, atunci când puiul dumneavoastră de câine consumă ROYAL CANIN® Dachshund Puppy, beneficiază de o formulă nutrițională completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Rasa
Teckel
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…