CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Dachshund Adult, hrană uscată câini Teckel, 1.5kg
Royal Canin

Royal Canin Dachshund Adult, hrană uscată câini Teckel, 1.5kg Royal Canin Dachshund Adult, hrană uscată câini Teckel, 1.5kg

Cod SKU: RCR128010
Se încarcă recenziile...
64,99 lei
43,33 lei / kg
ROYAL CANIN® DACHSHUND ADULT este o formulă de hrană uscată special concepută pentru a acoperi cerințele nutriționale specifice ale câinilor din rasa Dachshund, cu vârsta de peste 10 luni. Beneficii:
  • Suport pentru oase și articulații
  • Întreține tonusul muscular
  • Asigură un tranzit intestinal sănătos

RASE DIFERITE

FORMULE NUTRIȚIONALE DIFERITE

ROYAL CANIN crede că fiecare câine este unic și analizează constant trăsăturile exclusive ale diferitelor rase, iar informațiile adunate se alătură rezultatelor cercetărilor științifice și de nutriție din cadrul rețelei de experți parteneri, cu scopul de a crea cea mai precisă formulă nutrițională pentru câinele tău. Gama BREED HEALTH NUTRITION® este formulată cu ajutorul proteinelor de înaltă calitate și a nutrienților unici, iar forma, dimensiunea și textura crochetelor sunt realizate în acord cu structura facială, conformația maxilarului și mușcătura specifică fiecărei rase. ROYAL CANIN Dachshund Adult este o rețetă creată special pentru câinele tău din rasa Dachshund cu vârsta de peste 10 luni, și are un aport de nutrienți specifici, ce contribuie la sănătatea sa și la menținerea în formă optimă.
BENEFICIILE HRANEI DEDICATE RASEI DACHSHUND
CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ
CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE
DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂCĂȚEL

PÂNĂ LA 10 LUNI

ADULT

CU VÂRSTA > 10 LUNIAFLĂ MAI MULTE


Câinii din rasa Teckel sunt prietenoși, inteligenți și devotați, cu faimă de companioni ideali pentru familii. Deoarece fiecare rasă are nevoi diferite, este important să alegeți o hrană care să conțină nutrienți specifici pentru susținerea sănătății optime a câinelui dumneavoastră. Recomandată câinilor din rasa Teckel cu vârsta de peste 10 luni, formula ROYAL CANIN® Dachshund este special concepută pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale câinelui dumneavoastră adult și pentru a-i menține starea de sănătate și confortul general.


Acești câini scunzi au un corp prelung, care se menține foarte compact și musculos. De obicei, câinii din rasa Teckel își țin capul într-o postură îndrăzneață, având adesea o atitudine vigilentă. În pofida picioarelor scurte, ei sunt foarte activi și agili. De aceea, câinii din această rasă au nevoie de o hrană care să le asigure nutrienții necesari pentru a le satisface nevoile energetice specifice și a-i susține în menținerea nivelului de activitate sănătos. ROYAL CANIN® Dachshund Adult oferă suport oaselor și articulațiilor câinilor din rasa Teckel, datorită unui conținut adaptat de calciu și fosfor. Această formulă exclusivă ajută totodată câinele să își mențină un tonus muscular bun și o greutate ideală.


ROYAL CANIN® Dachshund Adult contribuie, de asemenea, la reducerea volumului și mirosului scaunului câinelui dumneavoastră. Crocheta unică din hrana ROYAL CANIN® Dachshund Adult este adaptată pentru a reduce formarea de tartru prin includerea chelatorilor de calciu. Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările de hrănire pentru a vă asigura că oferiți câinelui dumneavoastră cantitatea corectă a ambelor formule de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.


ROYAL CANIN® depune toate eforturile pentru a oferi soluțiile nutriționale potrivite cerințelor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al câinelui dumneavoastră. Aceasta înseamnă că, atunci când câinele dumneavoastră consumă ROYAL CANIN®Dachshund Adult, beneficiază de o hrană completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Rasa
Teckel
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…