PisiciHrana PisiciHrana UscataRoyal Canin British Shorthair Kitten, hrană uscată pisici junior
Royal Canin

Royal Canin British Shorthair Kitten, hrană uscată pisici junior Royal Canin British Shorthair Kitten, hrană uscată pisici junior, 2kg

Cod SKU: RCR251990
Se încarcă recenziile...
142,99 lei
71,50 lei / kg
ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisoiului junior din rasa British Shorthair, pana la varsta de 12 luni. Beneficii:
  • Contribuie la dezvoltarea unei musculaturi sănătoase și unei osaturi puternice
  • Ajută la menținerea sănătății aparatului digestiv și a echilibrului florei intestinale
  • Susține dezvoltarea sistemului imunitar


CARACTERISTICILE SPECIFICE UNUI PISOI BRITISH SHORTHAIR
O FORMULĂ NUTRIȚIONALĂ UNICĂ, DEDICATĂ CERINȚELOR SALE SPECIFICE
CROCHETĂ ADAPTATĂ
OFERĂ-I UN MIX DE HRANĂ USCATĂ & UMEDĂ PENTRU O EXPERIENȚĂ DE HRĂNIRE OPTIMĂ
CUM SĂ ÎI PREGĂTEȘTI PISOIULUI TĂU O MASĂ SĂNĂTOASĂ?
AFLĂ MAI MULTE


Etapa de creșere a pisoiului dumneavoastră din rasa British Shorthair este o perioadă de transformare și noi descoperiri. Pentru a-și dezvolta conformația corporală robustă și musuculoasă specifică rasei sale, pisoiul dumneavoastră are nevoie de suport nutrițional corespunzător.


Hrana ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten este concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale unice ale pisoiului dumneavoastră, oferindu-i un start optim în viață care deschide drumul unei dezvoltări sănătoase pentru vârsta adultă.


Datorită temperamentului calm al acestei rase și tendinței de a lua în greutate, o hrană specifică precum și raționalizarea hranei reprezintă factori-cheie pentru creșterea sanatoasă a pisoiului dumneavoastră. Formula ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten asigură un conținut adaptat de proteine, precum și un echilibru optim de vitamine și minerale care contribuie la dezvoltarea unei musculaturi sănătoase și a unor oase puternice.


În perioada în care sistemul imunitar al pisoiului dumneavoastră este încă în curs de dezvoltare, acesta are nevoie de puțin sprijin suplimentar din hrană. Complexul brevetat de antioxidanti din această formulă nutrițională include vitamina E, absolut esențială și susține mecanismele naturale de apărare al pisoiului dumneavoastră.


Mai mult, crocheta din hrana ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten este concepută în formă de lună, adaptată special din punct de vedere al dimensiunii și texturii astfel încât pisoiul dumneavoastră să o poată apuca ușor. În plus, forma unică stimulează masticația prelungită, susținând astfel dentiția puternică și igiena bucală generală.


Deoarece sistemul digestiv al pisoiului dumneavoastră rămâne imatur până în jurul vârstei de 12 luni, este important ca hrana aleasă să includă proteine de calitate superioară pentru o alimentație ușor digerabilă. Din acest motiv, produsul conține proteine L.I.P ( Low Indigestible Proteins), o formă de proteine recunoscute în mod special pentru nivelul lor ridicat de digestibilitate. Conține de asemenea prebiotice care contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale.


Pentru a răspunde preferințelor fiecărei pisici și aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre de hrănire pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește cantitatea precisă a ambelor formule de hrană umedă Kitten Instinctive în sos sau pateu și British Shorthair Kitten crochete pentru beneficii optime.


La ROYAL CANIN® ne-am angajat să oferim cele mai precise soluții nutriționale adaptate cerințelor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al pisicii dumneavoastră. Aceasta înseamnă că, atunci când pisica dumneavoastră este hranită cu ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten, ea beneficiază de o formulă nutrițională completă și echilibrată.

Specificatii

Specie
Pisici
Rasa
British Shorthair
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Feline Breed Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…