PisiciHrana PisiciHrana UmedaRoyal Canin British Shorthair Adult, hrană umedă pisici, (în sos)
WooFerta
Royal Canin

Royal Canin British Shorthair Adult, hrană umedă pisici, (în sos) Royal Canin British Shorthair Adult, bax hrană umedă pisici, (în sos), 85g x 12

Cod SKU: RCRAT17Xx12
Se încarcă recenziile...
Pret: 77,88 lei
-15%
Pret promo: 66,20 lei
64,90 lei / kg
ROYAL CANIN® British Shorthair Adult este o formulă de hrană umedă sub formă de bucațele de carne în sos, concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale pisicii adulte din rasa British Shorthair. Beneficii:
  • Conținutul caloric este adaptat nevoilor energetice ale acestei pisici, pentru un management eficient al greutății corporale
  • Susține sănătatea pielii și a robei
  • Ajută la menținerea sănătății aparatului urinar


O FORMULĂ NUTRIȚIONALĂ UNICĂ, DEDICATĂ CERINȚELOR SALE SPECIFICE
TEXTURĂ ADAPTATĂ
OFERĂ-I UN MIX DE HRANĂ USCATĂ & UMEDĂ PENTRU O EXPERIENȚĂ DE HRĂNIRE OPTIMĂ
CUM SĂ ÎI PREGĂTEȘTI PISICII TALE O MASĂ SĂNĂTOASĂ?
AFLĂ MAI MULTE


Pisica dumneavoastră British Shorthair are o constituție puternică, solidă și o musculatură bine dezvoltată, care necesită tipul adecvat de nutrienți pentru a-și menține forța și sănătatea corespunzătoare.


ROYAL CANIN® British Shorthair Adult este o formulă special concepută pentru a răspunde tuturor cerințelor nutriționale ale pisicilor adulte din rasa British Shorthair.


Dată fiind constituția robustă a pisicii dumneavoastră, hrana ROYAL CANIN® British Shorthair Adult conține un nivel adaptat de proteine care contribuie la menținerea masei musculare. Mai mult, hrana este totodată îmbogățită cu L-Carnitină, un nutrientce contribuie la metabolizarea naturală a grăsimilor.


Includerea acizilor grași Omega-3 (EPA și DHA) contribuie la susținerea sănătății oaselor și articulațiilor pisicii dumneavoastră, ceea ce înseamnă că aceasta își poate menține nivelul normal de activitate fără a resimți vreun disconfort.


Prin includerea taurinei (un aminoacid) precum și a acizilor grași EPA și DHA, formula ROYAL CANIN® British Shorthair Adult ajută la menținerea sănătății funcției cardiace a pisicii dumneavoastră.


Conținutul echilibrat de minerale din această formulă contribuie la susținerea și menținerea sănătății funcției cardiace a pisicii dumneavoastră.


Crochetele ROYAL CANIN® British Shorthair Adult sunt special concepute și adaptate pentru a se potrivi maxilarului masiv al acestei pisici. Forma curbată de mari dimensiuni a crochetei ajută pisica să apuce hrana cu ușurință și stimulează masticația contribuind la o bună igienă bucală.


Pentru a răspunde preferințelor fiecărei pisici, hrana ROYAL CANIN® British Shorthair Adult este de asemenea disponibilă ca hrană umedă în sos delicios. Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre de hrănire pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește cantitatea precisă din ambele formule de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.


La ROYAL CANIN® ne-am angajat să oferim cele mai precise soluții nutriționale adaptate cerințelor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al pisicii dumneavoastră. Aceasta înseamnă că, atunci când pisica dumneavoastră este hrănită cu ROYAL CANIN® British Shorthair Adult, beneficiază de o formulă nutrițională completă și echilibrată.

Specificatii

Pachete Promo
Bax
Specie
Pisici
Rasa
British Shorthair
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
In SosBucati De Carne
Ambalaj
Plic
Gama
ROYAL CANIN Feline Breed Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…