CainiHrana CainiHrana UscataRoyal Canin Boxer Adult, hrană uscată câini
Royal Canin

Royal Canin Boxer Adult, hrană uscată câini Royal Canin Boxer Adult, hrană uscată câini, 12kg

Cod SKU: RCR128810
Se încarcă recenziile...
309,99 lei
25,83 lei / kg

ROYAL CANIN®  Boxer Adult este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale cainelui din rasa Boxer.

Benficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Boxer  Adult:

  • Contribuie la mentinerea masei musculare
  • Sustine sanatatea functiei cardiace
  • Contine un complex exclusiv de antioxidanti cu rol in neutralizarea radicalilor liberi

Cainii din rasa Boxer sunt indrazneti, jucausi si inteligenti. Sunt, de asemenea, unii dintre cei mai atletici membri ai speciei canine. Deoarece fiecare rasa are nevoi specifice, este important ca hrana cainelui dumneavoastra sa-i sustina si sa-i mentina stilul unic de viata si sanatatea optima.

 

Recomandata cainilor din rasa Boxer cu varsta de peste 15 luni, ROYAL CANIN® Boxer Adult a fost special conceputa pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale cainelui dumneavoastra.

 

Dinamismul acestor caini este renumit. Ei nu nu au nicio retinere in a-si consuma energia in activitati fizice ceea ce inseamna ca organismul lor poate fi suprasolicitat. De aceea, cainii din rasa Boxer au nevoie de o hrana adaptata astfel incat sa corespunda nivelului lor intens de activitate fizica.

 

ROYAL CANIN® Boxer Adult contribuie la mentinerea masei musculare, datorita unui continut adaptat de proteine si L-Carnitina.

 

Formula contine, de asemenea, nutrienti specifici, cum ar fi taurina, EPA si DHA, care sprijina sanatatea functiei cardiace. In plus, aceasta formula contine un complex exclusiv de antioxidanti care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si sustin mecanismele naturale de aparare ale cainelui.

 

Mai mult, crocheta ROYAL CANIN® Boxer Adult este adaptata special pentru a se potrivi maxilarului scurt caracteristic Boxerilor. Din cauza dentitiei specifice acestei rase, crochetele care nu au o forma adaptata pot ingreuna prehensiunea si masticatia.

 

De aceea, crochetele ROYAL CANIN® Boxer Adult sunt concepute exclusiv pentru a facilita prehensiunea si pentru a stimula in acelasi timp cainele sa mestece suficient hrana inainte de a o inghiti.

 

La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al cainelui dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand cainele dumneavoastra este hranit cu ROYAL CANIN® Boxer Adult, el beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mare (L)
Rasa
Boxer
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
ROYAL CANIN Breed Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…