PisiciHrana PisiciHrana UmedaRoyal Canin Ageing 12+, hrană umedă pisici senior, (în sos)
-25% la 12 Bucati
Royal Canin

Royal Canin Ageing 12+, hrană umedă pisici senior, (în sos) Royal Canin Ageing 12+, plic hrană umedă pisici senior, (în sos), 85g

Cod SKU: RCR185380
Se încarcă recenziile...
Pret: 6,49 lei
-20%
Pret promo: 5,19 lei
61,06 lei / kg

ROYAL CANIN® AGEING 12 + Chunks in Gravy hrana umeda sub forma de bucatele de carne in sos, este o formula special conceputa pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii senioare, cu varsta de peste 12 ani.
Beneficiile hranirii cu ROYAL CANIN® AGEING 12+ Chunks in Gravy:


• intretine sanatatea articulatiilor
• Profilul nutritional optim este preferat instinctiv de catre pisici
• Ajuta la mentinerea sanatatii functiei renale

 


Pe masura ce pisica dumneavoastra imbatraneste, organismul sau trece prin diverse schimbari iar tipul de hrana de care are nevoie va fi diferit precum si tipul de hrana pe care o prefera in mod instinctiv.

 


Pentru a va asigura ca pisica dumneavoastra in varsta (cu varsta peste 12 ani) beneficiaza de nutritia specifica de care are nevoie pentru a-si mentine starea optima de sanatate, trebuie sa ii oferiti o hrana pe care sa o prefere in mod natural si instinctiv.

 


Este esential ca aportul de hrana sa fie la un nivel optim si la fel de importanta este si nutritia atunci cand este vorba de mentinerea sanatatii pisicii dumneavoastra la un nivel excelent.
Din acest motiv, formula ROYAL CANIN® Ageing 12+ in Sos este conceputa pentru a corespunde Profilului Macro-Nutritional care este preferat in mod instinctiv de pisicile in varsta.

 


Pisicile varstnice au adesea nevoie de suport nutritional suplimentar pentru sustinerea sanatatii articulare. ROYAL CANIN® Ageing 12+ in Sos este conceputa special pentru a mentine sanatatea articulara datorita nivelului ridicat de acizi grasi Omega-3, mai precis EPA si DHA.
Pentru a sustine o buna functie renala si sanatatea generala a rinichilor, ROYAL CANIN® Ageing 12+ in Sos asigura de asemenea un continut adecvat de fosfor.

 


Pentru a satisface preferintele fiecarei pisici, formula ROYAL CANIN® Ageing 12+ este disponibila si in varianta de hrana uscata, sub forma de crochete delicioase si crocante.
Daca aveti in vedere hranirea mixta, nu trebuie decat sa urmati recomandarile noastre de hranire pentru a va asigura ca pisica dumneavoastra primeste cantitatea precisa din ambele formule umeda si uscata pentru beneficii optime.

 


La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al pisicii dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand pisica dumneavoastra este hranita cu ROYAL CANIN® Ageing in Sos, ea beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

Specificatii

Pachete Promo
Bax
Specie
Pisici
Varsta
Senior
Calitate Hrana
Super-Premium
Metoda de preparare
Bucati De CarneIn Sos
Ambalaj
Plic
Gama
ROYAL CANIN Feline Health Nutrition
Producator
Royal Canin

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…