CainiHrana CainiHrana UscataREFLEX Plus Medium & Large, M-L, Miel și Orez, hrană uscată câini, 15kg
REFLEX

REFLEX Plus Medium & Large, M-L, Miel și Orez, hrană uscată câini, 15kg REFLEX Plus Medium & Large, M-L, Miel și Orez, hrană uscată câini, 15kg

Cod SKU: ANLRF4
Se încarcă recenziile...
194,99 lei
13,00 lei / kg

Această hrană uscată premium plus este concepută special pentru câinii de talie medie și mare, oferindu-le o nutriție completă și echilibrată cu un gust delicios de miel si orez.

Este formulată pentru a susține nevoile nutriționale specifice ale câinilor cu vârste între 18 luni și 7 ani, asigurându-le sănătatea și vitalitatea de care au nevoie în această etapă a vieții.

Beneficii:

  • Conținutul de Glucozamină și Condroitină contribuie la menținerea sănătății articulațiilor, prevenind uzura acestora și asigurând o mobilitate optimă pentru câini activi.

  • Orezul și pulpa de sfeclă sunt ingrediente fermentescibile care sprijină o digestie sănătoasă și echilibrată, contribuind la buna funcționare a tractului digestiv și la absorbția eficientă a nutrienților.

  • Omega 3 și Omega 6, împreună cu Vitamina A și Vitamina E, susțin sănătatea pielii și strălucirea părului, prevenind uscarea și descuamarea pielii și contribuind la un aspect sănătos și lucios al blănii.

  • Calciul, Fosforul și Vitamina D3, alături de diverse macro și micro elemente, sprijină dezvoltarea și menținerea unor oase și dinți puternici, prevenind afecțiunile dentare și osoase.

  • Formula echilibrată conține proteine, grăsimi și carbohidrați în cantități adecvate, toate acceptate pentru consumul uman, asigurând astfel o nutriție de înaltă calitate, care susține sănătatea și vitalitatea câinilor.

  • Produsul are o digestibilitate de 90%, ceea ce înseamnă că majoritatea nutrienților sunt absorbiți eficient de organismul câinelui, reducând risipa și asigurând o alimentație eficientă.

  • Antioxidanții naturali, Vitamina C și Vitamina E întăresc sistemul imunitar al câinelui, contribuind la prevenirea îmbătrânirii premature a celulelor și la menținerea unei stări generale de sănătate.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Medie (M)Mare (L)
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Premium
Aroma
Miel
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Producator
Lider Petfood

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…