CainiHrana CainiHrana UscataRAW PALEO Healthy Grain, XS-XL, Pui, hrană uscată câini
RAW PALEO

RAW PALEO Healthy Grain, XS-XL, Pui, hrană uscată câini RAW PALEO Healthy Grain, XS-XL, Pui, hrană uscată câini, 2kg

Cod SKU: CTVVET714
Se încarcă recenziile...
65,99 lei
33,00 lei / kg

Raw Paleo Healthy Grain cu gust delisioc de carne de pui, este o hrană completă și echilibrată pentru câinii adulți de toate rasele. Formula hranei se bazează pe carne de pasăre uscată unică, de înaltă calitate, care oferă nu numai un gust excelent, ci și o consistență ușor digerabilă. Selectarea acestei surse excelente de proteine ​​ne permite să echilibrăm eficient aminoacizii esențiali pentru sănătatea și vitalitatea câinelui tău.

Hrana uscată pentru câini Healthy Grain se remarcă prin utilizarea a două tipuri de surse sănătoase de carbohidrați: orz și cartofi dulci. Orzul are un indice glicemic scăzut, ceea ce permite o eliberare treptată a energiei, asigurând o nutriție pe termen lung. Cartofii dulci oferă energie ușor digerabilă pe care corpul câinelui o poate folosi imediat după consum. Datorită acestei distribuții a energiei furnizate, organismul poate folosi eficient proteinele conținute în carne pentru a construi și menține masa musculară optimă, menținând în același timp starea excelentă a animalului de companie.

Beneficii:

  • Hrana a fost îmbogățită cu nutrienți atent selecționați și aditivi funcționali, cum ar fi glucozamină și sulfatul de condroitină, care susțin funcționarea sănătoasă a articulațiilor câinelui tău.

  • Conținutul de MOS și FOS are un efect pozitiv asupra bunei funcționări a sistemului digestiv

  • Prezența merisoarelor susține sistemul urinar al câinelui.

  • Hrana a fost îmbogățită cu acizi grași nesaturați Omega-3 și Omega-6, care ar trebui să fie incluși în fiecare hrană bună și sunt necesari pentru buna funcționare a organismului.

  • Compoziție transparentă cegarantează ingrediente de înaltă calitate, fără aditivi.

  • Conținutul ridicat de carne uscată asigură cantitatea potrivită de proteine, necesară pentru sănătatea și starea câinelui.

RAW PALEO Healthy Grain este o linie de hrană pentru câini care oferă o nutriție completă. Se caracterizează printr-o compoziție transparentă, conținut ridicat de carne și aditivi funcționali selectați corespunzător. A fost creat pentru a satisface toate nevoile nutriționale ale câinilor mici și mari în fiecare etapă a vieții lor.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Aroma
Pui
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Gama
RAW PALEO Healthy Grain
Producator
Vet Expert

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…