CainiHrana CainiHrana UscataPURINA Pro Plan Sensitive Skin Adult S, Somon, hrană uscată câini, piele și blană
Purina Pro Plan

PURINA Pro Plan Sensitive Skin Adult S, Somon, hrană uscată câini, piele și blană PURINA Pro Plan Sensitive Skin Adult S, Somon, hrană uscată câini, piele și blană, 3kg

Cod SKU: NES12272215
Se încarcă recenziile...
104,99 lei
35,00 lei / kg

PURINA PRO PLAN Adult S Sensitive Skin cu somon, este o hrană uscată special concepută pentru câinii adulți de talie mică cu alergii alimentare.

 

Hrana uscată nu conţine gluten şi îi furnizează câinelui dumneavoastră toate substanţele nutritive de care are nevoie - vitamine, minerale, oligoelemente. Cicoarea şi uleiul de peşte, contribuie, printre altele, la menţinerea sănătăţii articulațiilor. Acest lucru este foarte important pentru o viaţă activă, mai ales la câinii de rase mici, deoarece articulaţiile picioarelor lor mici, sunt supuse la multă tensiune. Combinaţia de nutrienţi OPTIDERMA a fost testată clinic şi contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi la o blăniţă strălucitoare. Chiar şi mâncărimile sau exfolierea pot fi ameliorate. În plus, somonul este o sursă bună de proteine şi faţă de care riscul de incompatibilitate este foarte redus.

 

Beneficii:

  • Combinaţie de nutrienţi testată clinic OPTIDERMA - sprijină sănătatea pielii şi oferă strălucire blănii

  • Proteine de calitate înaltă - somonul ca sursă de proteine reduce riscul reacţiilor alergice ale pielii la câinii sensibili la mâncare.

  • Sprijină sănătatea articulaţiilor - substanţele nutritive din hrană ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor câinilor de rase mici

  • Granule mici - ajustate la maxilarul câinilor de rase mici şi mini

 

Această mâncare uscată a fost concepută de specialişti în nutriţie şi medici veterinari pentru a fi ajustată cerinţelor speciale ale câinilor de rase mici şi mini cu piele sensibilă sau cu probleme de piele.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Aroma
Somon
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Indicatii Speciale
Piele & Blana
Ambalaj
PungutaResigilabilSac
Producator
Nestle

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…