CainiHrana CainiHrana Uscata CainiPURINA Pro Plan Sensitive Digestion Puppy M, Miel, hrană uscată câini junior, sensibilități digestive
Purina Pro Plan

PURINA Pro Plan Sensitive Digestion Puppy M, Miel, hrană uscată câini junior, sensibilități digestive PURINA Pro Plan Sensitive Digestion Puppy M, Miel, hrană uscată câini junior, sensibilități digestive, 12kg

Cod SKU: NES12366981
Se încarcă recenziile...
Pret: 339,99 lei
-25%
Pret promo: 254,99 lei
21,25 lei / kg

PURINA PRO PLAN Puppy M Sensitive Digestion cu aromă de miel, este o hrană uscată pentru câinii junior de talie medie cu sensibilități digestive.

 

Hrana conține ingrediente ușor de digerat și un echilibru de nutrienți. Aceasta include ingrediente dovedite că susțin sănătatea intestinală a puiului de câine și contribuie la reducerea disconfortului. Conține și o cantitate optimă de calciu, fosfor și vitamina D pentru a susține dezvoltarea normală a oaselor sănătoase. Susține de asemenea și dezvoltarea vederii și a creierului, precum și o bună calitate a materiilor fecale în timpul înțărcării. Conținând colostru, ce se găsește în primul lapte al mamei, Purina Pro Plan Puppy M ajută la susținerea sistemelor de apărare naturale ale puilor de câine, ajutându-i să lupte împotriva provocărilor zilnice și să construiască un sistem imunitar sănătos.

 

Beneficii:

  • Ingrediente specifice pentru a ajuta sistemul natural de apărare si sănătatea pe termen lung.

  • Ușor digerabilă pentru câinii cu digestie sensibilă.

  • Potrivită și pentru femelele gestante sau care alăptează.

  • Prebiotice - favorizează dezvoltarea bifidobacteriilor pentru un mai bun echilibru al microflorei intestinale.

 

Pentru a ajuta puii de câine să aibă un start extraordinar, medicii veterinari și nutriționiștii PURINA au dezvoltat Purina Pro Plan Puppy M cu OPTISTART.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Medie (M)
Varsta
JuniorAdult (Gestatie & Lactatie)
Calitate Hrana
Super-Premium
Aroma
Miel
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Indicatii Speciale
Sistem Digestiv & Probiotice
Ambalaj
ResigilabilSac
Producator
Nestle

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…