PisiciHrana PisiciHrana UscataPURINA Pro Plan Original OptiRenal Adult, Pui, hrană uscată pisici, afecțiuni renale
Purina Pro Plan

PURINA Pro Plan Original OptiRenal Adult, Pui, hrană uscată pisici, afecțiuni renale PURINA Pro Plan Original OptiRenal Adult, Pui, hrană uscată pisici, afecțiuni renale, 1.5kg

Cod SKU: NES12537536
Se încarcă recenziile...
Pret: 69,99 lei
-20%
Pret promo: 55,99 lei
37,33 lei / kg

PURINA PRO PLAN Original Adult Optirenal cu pui, este o hrană uscată concepută special pentru pisicile cu afecțiuni renale.

 

Hrana este concepută special pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor printr-o oferind toți nutrienții și necesarul de energie de care are nevoie pisica pentru a se bucura de o viață lungă, sănătoasă și activă. Aceasta include complexul OptiRenal, un amestec special de nutrienți care conține vitaminele C, E, Beta-Caroten, arginină, și acizi grași EPA Omega-3. Complexul OptiRenal s-a dovedit a fi benefic pentru a susține funcționarea corectă și sănătoasă a rinichilor și pentru a încetini procesul de îmbătrânire a acestora. Această rețetă a fost special concepută pentru a proteja rinichii pisicilor adulte, una dintre cele mai mari probleme ale proprietarilor de pisici.

 

Beneficii:

  • Conținutul ridicat de proteine ajută la formarea de anticorpi, iar antioxidanții activi susțin sistemul imunitar.

  • Carnea de curcan de foarte bună calitate este ingredientul principal, și puteți fi siguri că pisica dumneavostră va fi aprecia foarte mult aceast tip de hrană

  • Proteinele și carbohidrații din hrana PRO PLAN Adult cu carne de curcan și orez sunt foarte digerabili și facilitează o absorbție nutritivă optimă.

  • Fără coloranți, conservanți sau arome artificiale adăugate.

 

Hrana PRO PLAN Adult conține formula "Natural Feline Protection" care susține toate cele patru sisteme protectoare ale organismului pisicii dumneavoastre.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Aroma
Pui
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
ResigilabilSac
Producator
Nestle

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…