PisiciHrana PisiciHrana UmedaPURINA Felix Fantastic, 2 arome (Vita și Pui), pachet mixt, plic hrană umedă pisici, (în aspic), 85g x 4
Felix

PURINA Felix Fantastic, 2 arome (Vita și Pui), pachet mixt, plic hrană umedă pisici, (în aspic), 85g x 4 PURINA Felix Fantastic, 2 arome (Vita și Pui), pachet mixt, plic hrană umedă pisici, (în aspic), 85g x 4

Cod SKU: NES12480091
Se încarcă recenziile...
9,99 lei
29,38 lei / kg

PURINA Felix Fantastic este un multipack cu plicuri de hrană umedă pentru pisici, cu vită și pui în aspic.

 

Bucățele fragede de vită și pui într-un aspic delicios, pentru o masă gustoasă care este la fel de gustoasă precum arată. Conține surse de acizi grași esențiali Omega 6 și o combinație echilibrată de minerale și vitamine, pentru a susține vitalitatea și pofta de viață a pisicii tale.

 

Beneficii:

  • Acizi grași esențiali - pentru blană strălucitoare și piele sănătoasă

  • Miros și gust irezistibil.

  • Vitamine și minerale - asigură nutrienții necesari organismului.

  • Fără arome, conservanți sau coloranți artificiali adăugați.

 

Hrana umedă PURINA Felix Fantastic este special concepută pentru a satisface 100% nevoile pisicii tale.

Specificatii

Pachete Promo
Multipack
Specie
Pisici
Varsta
AdultSeniorAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)
Calitate Hrana
Economic
Aroma
VitaPui
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
In Aspic
Ambalaj
Plic
Gama
FELIX Fantastic
Producator
Nestle

FELIX FANTASTIC este o gama de rețete irezistibile de hrană umedă care arată și miros atât de bine și au un gust atât de delicios încât sunt că o hrană pe care ai gătit -o tu însuți . Fiecare rețeta conține bucățele fragede într -un aspic suculent pentru o masă delicioasă pe care pisica o poate savura . FELIX FANTASTIC este disponibil într -o gama largă de rețete delicioase în aspic gustos, pentru a satisface dragostea pisicii tale pentru varietate în fiecare zi. Această hrană are bucățele fragede într -un aspic delicios, pentru o masă gustoasă care este la fel de gustoasă precum arată !

Special concepută pentru a satisface 100% nevoile pisicii tale. Conține surse de acizi grași esențiali Omega 6 și o combinație echilibrată de minerale și vitamine, pentru a susține vitalitatea și poftă de ghidușii a pisicii tale!

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…