CainiPaturi & CosuriPaturiPUPPY LOVE, Pat pentru Câini și Pisici, Anti-Stres, Ortopedic, 80cm
Chilipirul Zilei

PUPPY LOVE, Pat pentru Câini și Pisici, Anti-Stres, Ortopedic, 80cm PUPPY LOVE, Pat pentru Câini și Pisici, Anti-Stres, Ortopedic, 80cm, Alb

Cod SKU: JOBDOG-WH-80
Se încarcă recenziile...
76,49 lei

Anti-stres, îmbunătățește somnul:

Realizat din materiale moi, cu suport superior pentru corp, acest pat reduce ritmul nocturn agitat, anxietatea, plângerile și senzația de frig.

Confortabil și ortopedic:

Patul rotund permite animalului să se cuibărească, în timp ce marginile ridicate oferă un sentiment de securitate și suport pentru cap și gât. Somnul bun pe parcursul nopții îmbunătățește comportamentul și sănătatea animalului dumneavoastră.

Materiale moi:

Blană artificială de înaltă calitate, combinând confortul cu respirabilitatea. Umplutura din bumbac PP cu blană artificială și bumbac PP de 4 cm oferă acestui pat liniștitor o bună elasticitate, un sentiment de pufos și moale, confortabil pentru pielea animalelor dumneavoastră.

Îngrijire ușoară:

Lavabil la mașină și uscător, cu spălare delicată. Uscare la temperatură scăzută. Patul de întreținere ușoară asigură un loc de dormit confortabil și curat pentru animalele dumneavoastră. Partea de jos a patului pentru câini este realizată din material antiderapant, permițându-vă să-l plasați oriunde doriți.

Instrucțiuni de îngrijire:

Patul pentru animale este sigilat sub vid. Vă rugăm să-l agitați timp de 1-2 zile după deschiderea ambalajului, deoarece este făcut din poliester moale și utilizează mult umplutură. Recomandăm spălarea manuală. Uscarea la mașină trebuie efectuată pe un ciclu delicat, la temperatură scăzută. Îngrijirea simplă a patului oferă animalelor dumneavoastră un loc de somn confortabil.

Specificatii

Specie
CainiPisici
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)
Culoare
AlbGri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…