PisiciHrana PisiciHrana UmedaPiper Cat Adult Sterilizat cu Iepure, 100 g
Campanie Cadou Surpriza
Piper

Piper Cat Adult Sterilizat cu Iepure, 100 g Piper Cat Adult Sterilizat cu Iepure, 100 g

Cod SKU: CTVDOL60
Se încarcă recenziile...
7,49 lei
74,90 lei / kg

Piper Cat Adult Sterilizat cu Iepure este o hrana umeda super premium pentru pisici adulte sterilizate de toate rasele.

Este o hrana echilibrata in ceea ce priveste continutul de nutrienti, pe baza standardelor nutritionale moderne si recomandarilor, pentru o nutritie adecvata.

Asigura mentinerea si mineralizarea corespunzatoare a oaselor si dintilor si fluxul adecvat al tuturor proceselor metabolice. Contine un nivel ridicat de EPA si DHA, acizi implicati in procesul de aparare imuna, cu o importanta implicatie in tesutul neural si pentru reproducere.

Acizii grasi nesaturati din grupul Omega-6 au o influenta semnificativa asupra reglarii proceselor metabolice si impreuna cu acizii grasi Omega-3 joaca un rol important in inhibarea proceselor inflamatorii.

Adaugarea de L-carnitina mareste eficienta metabolismului acizilor grasi, datorita carora alimentele maresc rata metabolica, reducand riscul supraponderal si al obezitatii. In plus, acest proces este intarit prin imbogatirea hranei cu iod - o componenta a hormonilor tiroidieni responsabili de mentinerea echilibrului metabolic ai intregului organism. Datorita metodei de productie adecvate si selectiei precise a materiilor prime, hrana este usor digerabila, caracterizata prin coeficienti de digestibilitate ridicata ai tuturor nutrientilor si este ideala pentru necesitatile de hranire ale pisicilor sterilizate din toate rasele.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
AdultAdult (Sterilizat)
Tip formula
Grain Free
Aroma
Iepure
Metoda de preparare
In Sos
Ambalaj
Plic
Producator
Dolina Noteci

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…