CainiHrana CainiHrana Uscata CainiPETKULT Sensitive Care Adult Small Breed, XS-S, Miel și orez brun, hrană uscată câini, alergii
Petkult

PETKULT Sensitive Care Adult Small Breed, XS-S, Miel și orez brun, hrană uscată câini, alergii PETKULT Sensitive Care Adult Small Breed, XS-S, Miel și orez brun, hrană uscată câini, alergii, 12kg

Cod SKU: PEP190944
Se încarcă recenziile...
Pret: 357,99 lei
-5%
Pret promo: 340,09 lei
28,34 lei / kg

Cu Petkult Sensitive Care Adult Small Breed, ai descoperit o hrană de prim rang pentru câinele tău iubit de talie mica, care combină toate beneficiile cheie într-un singur sac. Aceasta hrana ii ofera câinelui tău mini adult o combinație optimă de nutrienti pentru a avea grija de stomacul si pielea sensibila.

 

Combina o formulă pentru stomac şi piele sensibile cu un conținut ridicat de proteine ​​​​animale (>86%)*, la care se adauga si superalimente și ingrediente funcționale care susțin organismul sănătos. Toate acestea intr-o mărime a crochetelor adaptată taliei sale.

 

Beneficii:

  • Promoveaza digestia sănătoasă: roșcove, cicoare și yucca ce conţin fibre alimentare și au proprietatea de a controla mirosul neplăcut al scaunului.

  • Hrăneste pielea mentinand-o sănătoasă și blana lucioasă: crustacee krill de Antarctica cu acizi grași omega-3 marini

  • Ajuta la a păstra flexibilitatea articulațiilor: glucozamină, MSM și condroitină.

  • Ajuta la intarirea sistemului imunitar: amestec de ierburi cu antioxidanți naturali.

 

Petkult foloseste doar ingrediente delicioase, sănătoase, hrănitoare pentru a avea grijă de câinele tău într-un mod natural, astfel încât tu și acesta să vă puteți bucura de viață, fără griji și să vă concentrați pe crearea de amintiri împreună.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)
Varsta
AdultSenior
Calitate Hrana
Super-Premium
Aroma
Miel
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Indicatii Speciale
Sistem Imunitar & Alergii
Ambalaj
Sac
Gama
PETKULT Sensitive Care
Producator
Pet Product

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…