PisiciLese, Zgarzi & HamuriHamuriOURSUNSHINE Set Ham și Lesa pentru Pisici, XS
Chilipirul Zilei

OURSUNSHINE Set Ham și Lesa pentru Pisici, XS OURSUNSHINE Set Ham și Lesa pentru Pisici, XS, Roșu

Cod SKU: JOBX001LG8G4H
Se încarcă recenziile...

Ham și Centură de Siguranță pentru Pisici

Hamul și centura de siguranță sunt confecționate din țesătură de plasă și căptușite cu pernițe moi pentru a proteja pielea pisicii dumneavoastră. Țesătura frontală este din fibră de poliester respirabilă și confortabilă, astfel încât pisica să nu se simtă sufocată. Țesătura de pe partea interioară este delicată și moale, iar firele de țesut sunt dense și nu se lipesc de blana pisicii.

Pentru o mai mare siguranță, hamul anti-evadare pentru pisici este echipat cu benzi reflectorizante, care pot menține pisica întotdeauna vizibilă chiar și noaptea. Designul în stil ham poate distribui presiunea lesei uniform pe piept și umăr pentru a evita sufocarea sau tensiunea la gât. Este mult mai sigur și mai confortabil decât o simplă zgardă sau un ham de tip H.

Catramele robuste cu cleme cu dublu inel D sunt potrivite pentru diferite dimensiuni. Velcro-ul poate fi ajustat în funcție de strângearea și confortul animalului în timpul purtării.

Hamul are un cârlig din aliaj la spate, care poate fi utilizat pentru atașarea lesei. Puteți controla animalul în timp ce mergeți, alergați, faceți cumpărături sau vă antrenați. 🐾

REMINDER PRIETENOS: Nu uitați să măsurați bustul animalului dumneavoastră înainte de a comanda, apoi alegeți dimensiunea potrivită pentru animalul dumneavoastră conform tabelului de mărimi.

Specificatii

Specie
Pisici
Culoare
AlbastruGriPortocaliuRosuRoz

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…