CainiHrana CainiHrana UscataORIJEN Puppy, hrană uscată fără cereale câini junior
Orijen

ORIJEN Puppy, hrană uscată fără cereale câini junior ORIJEN Puppy, XS-XL, Pui și Curcan, hrană uscată fără cereale câini junior, 6kg

Cod SKU: SLVCPF00098
Se încarcă recenziile...
257,99 lei
43,00 lei / kg

Ajută-ți cățelul să prospere cu puterea rețetelor bogate în proteine, care oferă hrană de top. Toți cățelușii se descurcă cel mai bine cu o dietă Biologically Appropriate™ bogată în proteine și grăsimi din ingrediente animale de calitate pentru a le susține dezvoltarea.

 

Dieta ORIJEN™ Puppy este plină cu 85%1 ingrediente de origine animală, cum ar fi pui și curcan proaspăt sau crud2 și pește prins în sălbăticie sau de crescătorie durabilă. Ambalată cu ingrediente animale WholePrey, cum ar fi organe și oase, hrana ORIJEN™ este făcută cu părți suculente și dense de nutrienți ale prăzii pentru a oferi nutriția de care au nevoie puii. Rezultatul este o dietă pentru tovarășul tău canin care este fără comparație.

 

Beneficii:

  • 85 % Ingrediente animale de calitate superioara.

  • Parti de carne si organe liofilizate ( freeze- dried) pentru o explozie de aromă crudă la care câinele tău tânjește instinctiv.

  • Dieta Integrala ( Wholeprey) din carne de pasăre, pește si organe, oferind o sursă puternică de proteine esențiale, vitamine și minerale.

  • Nu conține soia, porumb, grâu sau tapioca adăugate.

  • Continut de Omega 3 si Omega 6 esentiale pentru o piele sanatoasa si blana lucioasa, respectiv pentru o buna dezvoltare a sistemului nervos si circulator.

 

Primele 5 ingrediente sunt proaspete sau crude din carne de pasăre și pește. 85% ingrediente de calitate din carne de pasăre și pește, oferind o sursă puternică de proteine esențiale, vitamine și minerale. Dieta Orijen autentică WholePrey conține părți suculente ale prăzii, cum ar fi păsările de curte sau peștele, organele și oasele pentru a imita ceea ce strămoșii câinelui tău au consumat în sălbăticie.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
JuniorAdult (Gestatie & Lactatie)
Calitate Hrana
Ultra-Premium
Tip formula
Grain Free
Aroma
CurcanPui
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Producator
Champion Petfood

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…