PisiciHrana PisiciHrana UscataORIJEN Fit & Trim, Pasăre și Pește, hrană uscată fără cereale pisici, obezitate
Orijen

ORIJEN Fit & Trim, Pasăre și Pește, hrană uscată fără cereale pisici, obezitate ORIJEN Fit & Trim, Pasăre și Pește, hrană uscată fără cereale pisici, obezitate, 5.4kg

Cod SKU: SLVCPF00111
Se încarcă recenziile...
48,15 lei / kg

Ajută-ți pisica să prospere cu puterea rețetelor bogate în proteine, care oferă o hrană de top. Ca si carnivore obligatorii, pisicile moderne sunt construite asemenea strămoșiilor acestora și se dezvoltă cel ami bine cu o dietă adecvată din punct de vedere biologic, bogată în proteine și grăsimi provenite dintr-o varietate de ingrediente de origine animală.

 

Dieta ORIJEN™ Fit & Trim™ este optimizată pentru a susține masa musculară și este concepută special pentru a susține condiția fizică de top cu ingrediente de origine animală de calitate, din pui proaspăt sau crud, din carne de pui, hering sălbatic, curcan crescut în stare liberă și gasca sălbatică.

 

Beneficii:

  • 85% ingrediente de origine animală și un strat de ficat liofilizat, această dietă este fără comparație.

  • Primele 5 ingrediente sunt ingrediente de pasăre și pește proaspete sau crude.

  • 85% ingrediente din carne de pasăre și pește, oferind o sursă puternică de proteine esențiale, vitamine și minerale.

  • Nu conține soia, porumb, grâu sau tapioca adăugate.

  • Dieta Orijen autentică WholePrey conține cele mai suculente părți ale prăzii, cum ar fi păsările de curte sau peștele, organele și oasele, pentru a imita ceea ce strămoșii pisicii tale au consumat în sălbăticie.

 

Oriijen Fit&Trim are grija de: CONTROLUL GREUTĂȚII Special formulat cu mult mai puține calorii* și L-carnitină naturală pentru a ajuta la menținerea unei greutăți sănătoase. SĂNĂTATEA DIGESTIVĂ Fibrele, plus un amestec de pre- și probiotice, ajută la susținerea sănătății digestive. SĂNĂTATEA PIELEI ȘI BLANII Peștele sălbatic oferă o sursă de acizi grași Omega-3 care ajută la menținerea unui blană strălucitoare și a pielii sănătoase.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
AdultAdult (Sterilizat)Senior
Calitate Hrana
Ultra-Premium
Tip formula
Grain Free
Aroma
PasarePeste
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Indicatii Speciale
Metabolism (Obezitate Si Diabet)
Ambalaj
Sac
Producator
Champion Petfood

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…