CainiHrana CainiHrana UscataNATURAL TRAINER Medium Puppy&Junior, M-XL, Pui, hrană uscată câini junior, 12kg
NATURAL TRAINER

NATURAL TRAINER Medium Puppy&Junior, M-XL, Pui, hrană uscată câini junior, 12kg NATURAL TRAINER Medium Puppy&Junior, M-XL, Pui, hrană uscată câini junior, 12kg

Cod SKU: GRN963172
Se încarcă recenziile...
269,99 lei
22,50 lei / kg

Hrană naturală completă și echilibrată pentru cățelușii de talie medie și mare cu vârsta de până în 15 luni, cu carne proaspătă de pui, rădăcină de cicoare si extract de drojdie de bere bogat în nucleotide.

 

Contribuie la dezvoltarea normală a creierului și a vederii – mulțumită surselor de acizi grași esențiali Omega 3, cum ar fi uleiul de pește, alge, taurină și vitamina E.

 

Beneficii:

  • Susține funcționalitatea instinală – prebioticele de origine naturală provenite din rădăcina de cicoare și pasta de sfeclă roșie susțin dezvoltarea unei flore intestinale corecte și echilibrate.

  • Susține sistemul imunitar – nucleotidele din drojdia de bere împreună cu un aport mărit de proteine susțin funcționarea corectă a sistemului imunitar.

  • Digestie sănătoasă – cu un amestec probiotic specific (MOS și inulină) care, alături de carnea de pui și de orez, ingrediente cu o digestie ușoară, contribuie împreună la o funcționare corectă a sistemului digestiv.

  • Cu fructe – fructele sunt bogate în antioxidanți de origine naturală.

 

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Aroma
Pui
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Producator
Affinity Petcare

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…