PromotionaleMOSTRA NATURAL TRAINER Sterilised, Bacon, hrană uscată pisici sterilizate, 40g
NATURAL TRAINER

MOSTRA NATURAL TRAINER Sterilised, Bacon, hrană uscată pisici sterilizate, 40g MOSTRA NATURAL TRAINER Sterilised, Bacon, hrană uscată pisici sterilizate, 40g

Cod SKU: GRN925213
Se încarcă recenziile...
1,54 lei

Natural Trainer Sterilised este o hrana uscata naturala, completa si echilibrata ce aduce in castronul pisicii tale sterilizate gustul desavarsit de prosciutto crudo alaturi de extractul de merișoare si fibre din mazăre. Totul doar din ingrediente de inalta calitate complet naturale.

 

Reduce efectele sterilizării asupra greutății corporale – cu o formulă adaptată, care includ fibre, cum ar fi fibrele din mazăre, și un aport moderat de grăsimi pentru reducerea conținutului energetic al hranei.

 

Beneficii:

  • Susține sănătatea intestinală – cu prebiotice de origine naturală provenite din extractul de rădăcina de cicoare și pasta de sfeclă, care susțin dezvoltarea microbiotei intestinale care asigură o funcționare corectă a sistemului digestiv.

  • Susține sănătatea pielii și a blănii – acizii grași omega-3 și omega-6, alături de biotină și de zinc susțin sănătatea pielii și frumusețea blănii.

  • Susține sănătatea tractului urinar – merișoarele și extractul natural de cicoare, alături de un nivel controlat al mineralelor susțin sănătatea tractului urinar.

  • Sănătatea dentară – cu vitamina C într-o formă specială pentru a reduce depunerea tartrului.

 

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
Adult (Sterilizat)
Calitate Hrana
Super-Premium
Aroma
Bacon
Monoproteic
Nu

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…