Pet ParentsBoard GamesMONOPOLY PISICI
ENNOVA

MONOPOLY PISICI MONOPOLY PISICI

Cod SKU: ENN5036905054706
Se încarcă recenziile...
188,99 lei

Bine ai venit în lumea adorabilă și plină de surprize a Monopoly Pisici (RO)! Această ediție specială a celebrului joc de tranzacționare aduce în prim-plan fascinanta și jucausa lume a pisicilor, oferindu-vă o experiență unică în care veți explora, veți construi și veți avea grijă de unele dintre cele mai iubite animale de companie.

Cu o tablă de joc captivantă și șase pioni speciali metalici - o pisică, un castron, o cutie de recompense, un pat, un pește recompensă și un ansamblu de joacă - Monopoly Pisici (RO) vă invită să vă aventurați într-o călătorie plină de amuzament și strategie.

Aici, veți putea achiziționa spații speciale pentru îngrijirea pisicilor și locuințe primitoare unde familiile vor dori să primească aceste drăgălașe feline. Fiecare tranzacție și fiecare decizie contează în această versiune pisicească a jocului clasic, unde veți putea alege dintre cărțile cu Pisici de Interior sau de Exterior pentru a aduna recompense sau a întâmpina penalizări inedite.

Feriți-vă de litiera pisicii și evitați taxele costisitoare ale veterinarului, în timp ce construiți și dezvoltați spații pentru micuțele voastre prietene blănoase. Nu uitați să vă îngrijiți de nevoile lor, altfel ați putea ajunge direct la închisoare pentru că ați uitat să vă aprovizionați cu hrana preferată a pisicuței voastre!

Cu dimensiuni de cutie de 35 x 27 x 6 cm și o tablă de joc de 50.5 x 50.5 cm, Monopoly Pisici (RO) aduce o doză de distracție și inovație în lumea jocurilor de societate. Fiecare componentă - de la titlurile de proprietate și cărțile Sansa și Cufărul Comunității, până la case, hoteluri și pachetul de bani Monopoly - este proiectată pentru a vă oferi o experiență de joc autentică și plină de surprize.

Detalii Tehnice:

 • Dimensiuni cutie: 35 x 27 x 6 cm

 • Dimensiuni tabla: 50.5 x 50.5 cm

 • Instrucțiuni și elemente de joc în limba română.

 • Material: carton, plastic si metal.

 • Număr de jucători: 2 - 6

 • Vârstă recomandată: +8 ani

 • Adunați-vă prietenii și familia pentru a intra în această aventură deosebită în care veți descoperi că lumea pisicilor poate fi la fel de competitivă și distractivă ca și lumea tranzacțiilor imobiliare! Monopoly Pisici (RO) vă așteaptă să deveniți stăpânii de necontestat ai acestei lumi pline de blănuri pufoase și întâmplări hazlii.

  Specificatii

  Recomandat de pentruanimale.ro
  Da

  Recenzii

  Se încarcă rezumatul…
  Se încarcă recenziile…