PisiciNisip & Asternut IgienicAsternut BentoniticMIAU MIAU Pure, Lavanda, așternut igienic pisici, granule, bentonită, aglomerant, neutralizare mirosuri, 5kg
Miau Miau

MIAU MIAU Pure, Lavanda, așternut igienic pisici, granule, bentonită, aglomerant, neutralizare mirosuri, 5kg MIAU MIAU Pure, Lavanda, așternut igienic pisici, granule, bentonită, aglomerant, neutralizare mirosuri, 5kg

Cod SKU: PFCMF06488
Se încarcă recenziile...
24,99 lei
5,00 lei / kg

Descoperă asternutul igienic pentru pisici de la Miau-Miau, pentru ca pisoiul tau sa se bucure de o experiență si o igienă inegalabila!

Miau-Miau aduce un nisip igienic care se potrivește cu excelentă diferitelor necesități ale pisicilor. Indiferent de specie, vârstă sau preferințe, Miau-Miau Nisipul Igienic este alegerea potrivită.

Beneficii:

  • Are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplăcute, menținând mediul litierei proaspăt și plăcut.

  • Alege dintre gama variată de arome pentru a personaliza experiența pisicii tale. Fie că preferă aroma discretă de lavandă, prospătura de citrice sau alte opțiuni, Miau-Miau are totul acoperit.

  • Asigură o absorbție rapidă a lichidelor, prevenind formarea mirosurilor neplăcute și o curățare mai ușoară a litierei

  • Este gata pentru a fi utilizat imediat. Umple cutia de nisip și oferă pisicii tale o experiență de igienă de calitate superioară.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
JuniorAdultAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)Senior
Textura
Granule
Caracteristici
Neutralizare mirosuri
Parfum
Lavanda
Material
Bentonita
Clumping (Aglomerant)
Aglomerant
Biodegradabil
Nu
Ambalaj
Sac
Gama
MIAU MIAU Pure
Producator
Miau Miau

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…