PisiciHrana PisiciDiete VeterinareMERA Vital Weight Control, Pasăre, dietă veterinară, conservă hrană umedă fără cereale pisici, obezitate, (pate)
MERA

MERA Vital Weight Control, Pasăre, dietă veterinară, conservă hrană umedă fără cereale pisici, obezitate, (pate) MERA Vital Weight Control, Pasăre, dietă veterinară, conservă hrană umedă fără cereale pisici, obezitate, (pate), 200g

Cod SKU: PFCMF08512
Se încarcă recenziile...
13,99 lei

Mai multă bucurie de viață împărtășită și mai puțină suferință datorită dietelor de la Mera Vital extrem de eficiente, dezvoltate împreună cu medicii veterinari, pentru pisicile cu dificultăți de menținere a greutății și probleme de obezitate.

Dieta Weight Control de la MeraVital este alegerea perfecta pentru pentru a oferi blanosului tau o viata fara griji! Fie că trebuie sa piarda in greutate sau sa se mentine la greutatea recomandata de medicul veterinar, aceasta dietă este suportul potrivit pentru prietenul tău cu patru picioare!

Beneficii:

  • Hrana dietetică eficientă și bazată științific pentru pisicile supraponderale.

  • Formula dezvoltata și recomandata de medicii veterinari.

  • Eficacitate ridicată și rapidă.

  • Fiecare ingredient din reteta are un beneficiu.

Dieta Veterinara Weight Control se utilizeaza in urmatoarele cazuri la recomandarea medicului veterinar: pentru pisicile cu dificultăți de menținere a greutății și probleme de obezitate.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Tip formula
Grain Free
Aroma
Pasare
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Pate
Indicatii Speciale
Metabolism (Obezitate Si Diabet)
Tip Dieta
Umeda
Ambalaj
Conserva
Gama
MERA Vital
Producator
Mera Petfood

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…