CainiHrana CainiDiete VeterinareMERA Vital Gastro Intestinal, XS-XL, Pui, dietă veterinară, conservă hrană umedă fără cereale câini, sistem digestiv, (pate)
MERA

MERA Vital Gastro Intestinal, XS-XL, Pui, dietă veterinară, conservă hrană umedă fără cereale câini, sistem digestiv, (pate) MERA Vital Gastro Intestinal, XS-XL, Pui, dietă veterinară, conservă hrană umedă fără cereale câini, sistem digestiv, (pate), 400g

Cod SKU: PFCMF08499
Se încarcă recenziile...
20,99 lei

Mai multă bucurie de viață împărtășită și mai puțină suferință datorită dietelor de la Mera Vital extrem de eficiente, dezvoltate împreună cu medicii veterinari, pentru a susține stomacul, echilibrul intestinal și pancreasul.

Dieta Gastro Intestinala de la MeraVital este alegerea perfecta pentru pentru a oferi blanosului tau o viata fara griji! Fie că este constipație, diaree acută sau pancreatită, aceasta dietă este suportul potrivit pentru prietenul tău cu patru picioare!

Beneficii:

  • Hrana dietetică eficientă și bazată științific pentru câinii cu afectiuni gastro-intestinale.

  • Ingrediente ușor digerabile pentru o digestie optimă.

  • Conține proteine ​​de pasăre ușor de digerat, care nu numai că au un gust deosebit de bun, dar sunt și hrănitoare,in acelasi timp oferă o ușurare pentru tractul digestiv bolnav

  • Eficienta pentru diaree și constipație, aceasta dieta are o proporție crescută de minerale pentru a compensa pierderea electroliților vitali cauzată de diaree sau vărsături.

  • Asigură susținerea perfectă a sistemului imunitar. Datorită rețetei cu drojdie de bere, apărarea împotriva germenilor este susținută și sistemul imunitar este activat.

  • Datorită combinației unice de ingrediente de înaltă calitate, Mera Vital ofera animalutului tău cea mai bună protecție posibilă a celulelor după o reacție inflamatorie.

Dieta Veterinara Mera Gastro Intestinal se utilizeaza in urmatoarele cazuri la recomandarea medicului veterinar: Indigestie, Boala inflamatorie intestinală, Diaree acută și cronică, Constipație, Floră intestinală perturbată, Pancreatită, Insuficiență pancreatică,Inflamație a mucoasei gastrice, Colică.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Tip formula
Grain Free
Aroma
Pui
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Pate
Indicatii Speciale
Sistem Digestiv & Probiotice
Tip Dieta
Umeda
Ambalaj
Conserva
Gama
MERA Vital
Producator
Mera Petfood

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…