PisiciHrana PisiciHrana UscataMERA Kitten, Pui, hrană uscată fără cereale pisici junior
MERA

MERA Kitten, Pui, hrană uscată fără cereale pisici junior MERA Kitten, Pui, hrană uscată fără cereale pisici junior, 10kg

Cod SKU: PFCMF06753
Se încarcă recenziile...
289,99 lei

MERA Kitten oferă o opțiune fără cereale pentru hrănirea pisicilor junioare, între vârsta de 2 și 12 luni, asigurându-le o dietă completă și echilibrată.

Cu gust delicios de pui, reprezintă o alegere excelentă pentru proprietarii de pisici junioare care doresc să le ofere celor mici cea mai bună nutriție posibilă pentru o dezvoltare sănătoasă și echilibrată.

Beneficii:

  • Fără cereale: Absența cerealelor din compoziție face această hrană potrivită pentru pisicile junioare, ajutând la evitarea intoleranțelor alimentare și a problemelor digestive.

  • Fără zahăr sau aditivi: Formula este lipsită de zahăr și aditivi artificiali, oferind o sursă pură de nutrienți pentru dezvoltarea sănătoasă a pisicilor junioare.

  • Conținutul ridicat de proteine de origine animală (86%) asigură pisicilor junioare o sursă esențială de nutrienți pentru dezvoltarea musculară și pentru menținerea sănătății lor generale.

  • Adăugarea de colostru și beta-glucan în formulă contribuie la întărirea sistemului imunitar al pisicilor junioare, oferindu-le o protecție suplimentară împotriva bolilor și infecțiilor în această perioadă crucială de creștere și dezvoltare.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
JuniorAdult (Gestatie & Lactatie)
Calitate Hrana
Super-Premium
Tip formula
Grain Free
Aroma
Pui
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Ambalaj
Sac
Producator
Mera Petfood

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…