CainiHrana CainiLapte PrafMERA Essential Puppy Milk, XS-XL, Lapte, cutie înlocuitor lapte matern câini junior
MERA

MERA Essential Puppy Milk, XS-XL, Lapte, cutie înlocuitor lapte matern câini junior MERA Essential Puppy Milk, XS-XL, Lapte, cutie înlocuitor lapte matern câini junior, 2kg

Cod SKU: PFCMF05749
Se încarcă recenziile...
Pret: 199,99 lei
-10%
Pret promo: 179,99 lei

Laptele matern este considerat hrana ideală pentru cățeii nou-născuți, iar rețeta Mera Essential Puppy Milk se bazează pe aceste principii fundamentale.

Aceasta conține proteină pură din lapte matern, cu o valoare biologică ridicată.

Beneficii:

  • Uleiurile și grăsimile selectate cu grijă asigură un aport adecvat de acizi grași nesaturați esențiali pentru organism.

  • Vitaminele și oligoelementele completează această rețetă, oferind un raport nutritiv bine echilibrat.

  • Conținutul de colostru, din reteta furnizează o protecție imunitară naturală. Colostrul este cunoscut încă din cele mai vechi timpuri pentru capacitatea sa de a activa și susține sistemul imunitar al puiului într-o formă extrem de eficientă.

  • Rețetă naturală unică conține imunoglobuline (anticorpi), aminoacizi, minerale și numeroși alți nutrienți naturali.

  • Prin cercetări intensive, valorile nutriționale ale colostrului bovin recoltat de la fermele de lapte din Germania au fost menținute la un nivel ridicat pe parcursul procesării.

Se adaugă apă caldă (55 grade Celsius) la Mera Essential Puppy Milk și se amestecă rapid până când se obține un lichid omogen, fără bulgări, folosind un tel de bucătărie. Laptele obținut se lasă să se răcească și poate fi oferit puiului atunci când ajunge la temperatura corpului. Raportul de amestecare volumetric este de 1 unitate (cana, lingură) de pudră de lapte la 1,5 unități de apă caldă. Raportul de amestecare cantitativ este de 32 ml de apă caldă la 10 g de pudră de lapte (de exemplu, 100 g de pudră de lapte plus 320 ml de apă caldă ar trebui să ofere aproximativ 400 ml de lapte preparat).

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
Junior
Calitate Hrana
Super-Premium
Aroma
Lapte
Monoproteic
Nu
Ambalaj
Cutie
Gama
MERA Essential
Producator
Mera Petfood

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…