CainiJucariiJucarii de PlusM-PETS Franky Squeaker, jucărie de pluș câini XS-L, cu sunet, pluș, verde, 32cm
M-PETS

M-PETS Franky Squeaker, jucărie de pluș câini XS-L, cu sunet, pluș, verde, 32cm M-PETS Franky Squeaker, jucărie de pluș câini XS-L, cu sunet, pluș, verde, 32cm

Cod SKU: CTVMPT464
Se încarcă recenziile...
37,99 lei

Franky jucarie de plus cu sunet este o experiență de joacă inovatoare, concepută pentru a aduce bucurie și distracție fara limite prietenului tau blănos. Cu dimensiunile sale perfecte de 32x17x9 cm, această jucărie promite a fi partenerul ideal pentru ore întregi de distracție.

Cu dimensiunile sale generoase de 32x17x9 cm, jucăria Franky Squeaker este perfectă pentru a satisface dorințele de joacă ale câinelui tau. Oferă o experiență captivantă, indiferent dacă este folosită pentru jocul de prindere sau pentru joacă individuală.

Beneficii:

  • Squeaker pentru stimulare auditiva: Sunetul vesel va captiva atenția câinelui vostru și îl va încuraja să se implice într-o joacă plină de energie.

  • De la jocul de aruncat și prins la sesiuni individuale de ros, Franky Squeaker se adaptează diferitelor stiluri de joacă ale câinelui vostru.

  • Întărește legătura dintre tine și câinele tău printr-o joaca interactiva.

  • Este fabricata din plus ce se va simti moale la atingere, insa in acelasi timp garanteaza o rezistenta durabila.

Fa-i codita sa se miste bucuroasa cu jucăria Franky Squeaker - o combinație perfectă de distracție, durabilitate și stimulare acustică. Comanda acum și ofera-i câinelui tau o jucărie care să îi aducă bucurie și împlinire în fiecare moment de joacă!

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)
Varsta
JuniorAdultAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)Senior
Caracteristici
Sunet
Material
Plus
Culoare
Verde
Lungime
30 cm - 40 cm
Producator
M-PETS

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…