CainiJucariiJucarii de RosM-PETS Donut, jucărie de ros, câini XS-M, dentiție, cauciuc, diverse culori, ⌀6.7cm
M-PETS

M-PETS Donut, jucărie de ros, câini XS-M, dentiție, cauciuc, diverse culori, ⌀6.7cm M-PETS Donut, jucărie de ros, câini XS-M, dentiție, cauciuc, diverse culori, ⌀6.7cm

Cod SKU: CTVMPT307
Se încarcă recenziile...
17,49 lei

Jucăria pentru câini Donut de la M-PETS, în formă de gogoasa este un mic deliciu pentru momentele de joacă ale prietenului tau blănos. Cu un diametru de 9 cm, aceasta gogoasa adorabila aduce un plus de distracție și energie în viața caninului tau.

Designul inovator este special creat pentru a ajuta la curatarea dintilor cainelui tauu, fiind o jucarie perfecta pentru a satisface nevoia sa naturala de ros.

Beneficii:

  • Cu un diametru de 9 cm, este ideala pentru a se potrivi în gura și labele câinelui vostru, oferindu-i o experiență plăcută de ros dar și de aport.

  • Fabricata din materiale sigure și durabile, jucaria de ros Donut, asigură o experiență de joacă fără griji.

  • Oferă o opțiune excelentă pentru ros, contribuind la menținerea igienei dentare și la prevenirea acumulării de tartru.

  • Forma de gogoasa și culorile vii fac din această jucărie un element atractiv pentru câinele tau.

Alege un cadou dulce pentru prietenul tau necuvântător cu jucăria de ros în formă de gogoasa de la M-PETS - o combinație de distracție și beneficii pentru sănătate. Comanda acum și bucurate de momente de joacă pline de veselie și energie alături de câinele tau!

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)
Varsta
JuniorAdultAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)Senior
Caracteristici
Dentitie
Material
Cauciuc
Culoare
Multicolor
Diametru
5 cm - 10 cm
Producator
M-PETS

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…