CainiJucariiJucarii de AportM-PETS Bloom, jucărie minge, câini, activități fizice, poliester oxford
M-PETS

M-PETS Bloom, jucărie minge, câini, activități fizice, poliester oxford M-PETS Bloom, jucărie minge, câini XS-M, activități fizice, poliester oxford, alb și negru, ⌀7cm

Cod SKU: CTVMPT287
Se încarcă recenziile...
35,99 lei

Jucaria minge Bloom de la M-PETSeste o experiență revoluționară de joacă pentru câini, realizată cu tehnologia de vârf E-TPU.

Dezvoltate în colaborare cu ADIDAS Innovation Team (AIT) și chimiștii germani de la BASF, aceste mingi reprezintă apogeul inovației în designul jucăriilor pentru câini. Permiteți-i prietenului vostru blănos să se bucure de joacă fără compromisuri cu aceste caracteristici excepționale:

Beneficii:

  • Rezistență Foarte Redusă la Abrasiune: Mingile M-PETS BLOOM sunt concepute să reziste la abraziune, menținându-și integritatea în timpul jocului intens.

  • Tehnologie E-TPU: Mingile M-PETS BLOOM sunt fabricate cu tehnologia avansată E-TPU, asigurând o experiență superioară de joacă. Acest material inovator este rezultatul colaborării cu renumitul ADIDAS Innovation Team (AIT) și chimiștii germani de la BASF.

  • Spre deosebire de mingile tradiționale pentru câini, mingile BLOOM sunt non-toxice și realizate din materiale din grad alimentar. Siguranța animalului vostru este prioritatea noastră, iar aceste mingi sunt concepute să reziste chiar și celei mai intense jocuri fără a compromite sănătatea.

  • Mingile M-PETS BLOOM sunt ușoare și foarte elastice, făcându-le o bucurie pentru câinele vostru să le alerge, să le prindă și să le care. Flotabilitatea lor permite chiar să plutească pe apă pentru versatilitate sporită.

Alegeți M-PETS BLOOM pentru o experiență de joacă care combină durabilitatea, elasticitatea și responsabilitatea față de mediu. Crește-ți timpul de joacă al câinelui tău – comandă astăzi aceste mingi excepționale!

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)
Varsta
JuniorAdultAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)Senior
Caracteristici
Activitati fizice
Material
Poliester
Culoare
Galben
Diametru
5 cm - 10 cm
Producator
M-PETS

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…