CainiPaturi & CosuriLAUVA, Saltea Răcoritoare pentru Câini, cu Gel Auto-răcire, Large, 90 x 50 cm, Albastra
Chilipirul Zilei

LAUVA, Saltea Răcoritoare pentru Câini, cu Gel Auto-răcire, Large, 90 x 50 cm, Albastra LAUVA, Saltea Răcoritoare pentru Câini, cu Gel Auto-răcire, Large, 90 x 50 cm, Albastra

Cod SKU: JOBRED2479
Se încarcă recenziile...
44,99 lei

Această saltea răcoritoare este dotată cu un gel activat prin presiune, care oferă o senzație de răcoare imediată și continuă, menținând temperatura animalului cu 7–9 °C sub temperatura ambientală. Materialul non-toxic și complet lipsit de latex este 100% sigur pentru animale, adulți și copii.

  • Dimensiunea L: 90x 50 cm
  • Saltea de gel răcoritor de 1,3 cm grosime pentru un confort superior, reduce durerea articulațiilor și îmbunătățește sănătatea, mobilitatea și energia.

Ușor de curățat, pur și simplu spălați cu apă și săpun, ștergeți și mutați în următoarea locație, astfel încât salteaua dvs. să rămână uscată și proaspătă. Mai mult decât o simplă saltea pentru animale de companie, structura robustă a saltelei oferă un suport amplu și este perfectă pentru paturi de câini, cuști, bancheta din spate a mașinii sau poate fi întinsă pur și simplu pe podea, având un design ușor pliabil, ceea ce face depozitarea și călătoria foarte simple. De fapt, puteți să o folosiți și ca pernă de scaun pentru dvs. în vreme caldă.

Tratamentul perfect pentru durere, stres și câini în vârstă. Ideală pentru animalele de companie cu alergii, insolatie, afecțiuni ale pielii și post-operator.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Medie (M)Mare (L)
Culoare
Albastru

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…