CainiHaine & AccesoriiHaineKUOSER Haină de Iarnă cu Fermoar și Benzi Reflectorizante pentru Câini, Albastru Camuflaj
Chilipirul Zilei

KUOSER Haină de Iarnă cu Fermoar și Benzi Reflectorizante pentru Câini, Albastru Camuflaj KUOSER Haină de Iarnă cu Fermoar și Benzi Reflectorizante pentru Câini, Albastru Camuflaj, L, 43cm

Cod SKU: JOBX001L5RCAR
Se încarcă recenziile...
29,99 lei

Materialul hainei de iarnă pentru câini este impermeabil, menținându-ți cățelul uscat și confortabil pe timp de ploaie sau ninsoare.

Interiorul este căptușit cu fleece polar, moale și călduros, care previne pierderea căldurii și îl ține pe prietenul tău blănos cald toată ziua.

Haina vine cu inele duble D, permitându-ți să atașezi ușor lesa la orice zgardă sau ham. Deschiderea cu fermoar blochează intrarea aerului rece. Echipată cu benzi reflectorizante pe gât și părțile laterale ale spatelui, ajută la identificarea rapidă a câinelui în caz de urgență și îl face mai vizibil pe timp de noapte.

Gulerul ajustabil și pliabil este îmbrăcat în blană artificială groasă și moale, oferind un sentiment plușat și călduros. Poate sta ridicat sau poate fi ajustat cu șnurul inclus. Pe zile fără vânt, gulerul poate fi pliat.

Haina de iarnă este ușor de pus și scos, datorită benzilor elastice pe burtă și marginilor, care asigură o potrivire mai bună pe corp. Fermoarul este neted și durabil, oferind mai mult confort decât nasturii obișnuiți sau benzile velcro.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mica (S)Medie (M)

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…