CainiCastroane & DozatoareRecipiente de Stocare & AccesoriiKUNWU Bila Slow Feeder, Otel Inoxidabil, Large, 8.9 cm
Chilipirul Zilei

KUNWU Bila Slow Feeder, Otel Inoxidabil, Large, 8.9 cm KUNWU Bila Slow Feeder, Otel Inoxidabil, Large, 8.9 cm

Cod SKU: JOBX001L6FTKV
Se încarcă recenziile...
9,99 lei

Bila Slow Feeder din Oțel Inoxidabil SUS304

Construit din oțel inoxidabil SUS304 și finisat cu o suprafață oglindă lustruită, aceasta bila de hranire lenta combină designul simplu cu durabilitatea, fiind un accesoriu distractiv și robust pentru orice animal de companie. Este ușor de folosit atât în bolul pentru mâncare, cât și când vine momentul să-l curățați, prelungind cu aproximativ 50% timpul necesar animalului pentru a-și termina masa.

De ce au nevoie cainii care mananca de un accesoriu pentru hranire lenta?

Obligându-ți câinele să mănânce mai lent nu doar că este mult mai bine pentru sănătatea sa, dar poate preveni și incidente neplăcute ca vărsăturile, sufocarea sau înecul cauzate de consumul prea rapid al hranei.

Pericolele Mâncatului Prea Rapid

Mâncatul prea rapid poate duce la sufocare, înec și, în unele cazuri, la dilatația gastrică și volvulus, incident cu potențial fatal care necesită intervenție chirurgicală de urgență pentru a salva viața animalului.

Ce Poate Face un accesoriu pentru hranire lenta?

Acest dispozitiv transformă timpul mesei într-o oportunitate de îmbogățire mentală pentru câinele tău, stimulându-i abilitățile de rezolvare a problemelor și angajându-i creierul mult mai mult decât simpla devorare a mâncării dintr-un bol deschis.

Puncte de Atracție ale Bilei de Hranire Lenta din Oțel Inoxidabil

  • Fabricat din oțel inoxidabil SUS304, cu o suprafață lustruită ce nu absoarbe mirosuri și asigură durabilitate pe termen lung.
  • Design simplu, distractiv de utilizat și extrem de durabil.
  • Ușor de utilizat și de curățat.
  • Prelungește timpul necesar pentru a termina masa cu aproximativ 50%.
  • Nu absoarbe niciun miros, garantând ani de utilizare fără probleme.

Specificații Tehnice

Diametrul: 8,9 cm

Greutatea îl face provocator de mutat, dar nu atât de greu încât să nu poată fi deplasat.

Se recomandă precauție pentru câinii sensibili la sunetul produs de oțelul inoxidabil în contact cu bolul.

Cum Funcționează?

Pur și simplu plasați bila în bolul câinelui și adăugați mâncare în jurul lui. Designul său simplu și suprafața netedă, alunecoasă, îl fac dificil de ridicat sau mutat, încurajând astfel mâncatul lent.

Siguranța Materialului

Bila este fabricata din oțel inoxidabil de tip 304, cu suprafață lustruită și periată, sigur pentru sănătatea câinelui tău și ușor de curățat. Materialul este de grad alimentar, neabsorbant și rezistent la rugină.

Utilizare și Curățare Ușoară

Accesoriul pentru hranire lenta este simplu de utilizat și de curățat, fiind compatibil și cu mașina de spălat vase. Aceste caracteristici îl fac ideal pentru a încetini ritmul de mâncare al câinelui tău și a îmbunătăți digestia și sănătatea generală.

Specificatii

Specie
Caini

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…