CainiIgiena & IngrijireIgiena UrechilorICF Peptivet, gel igiena urechilor câini, calmant, flacon cu aplicator
ICF

ICF Peptivet, gel igiena urechilor câini, calmant, flacon cu aplicator ICF Peptivet, gel igiena urechilor câini și pisici, calmant, flacon cu aplicator, 40ml

Cod SKU: VTS39551
Se încarcă recenziile...
143,99 lei
3.599,75 lei / kg

Peptivet Oto Gel este un gel eudermic special formulat pentru igiena urechilor câinilor și pisicilor.

Cu o formulă avansată și caracteristici bine-cunoscute ale componentelor sale, acest gel ajută la menținerea sănătății urechilor animalului tău de companie și la îmbunătățirea stării fiziologice a pielii.

Beneficii:

  • Combate Iritarea Pielii: Formula sa specială ajută la combaterea iritației pielii urechilor, oferind un confort și o îngrijire optimă.

  • Îmbunătățește Starea Fiziologică a Pielii: Datorită caracteristicilor bine-cunoscute ale componentelor sale, Peptivet Oto Gel contribuie la îmbunătățirea stării fiziologice a pielii, ajutând la menținerea sănătății și a echilibrului acesteia.

  • Restabilește Bariera Pielii: Gelul ajută la restabilirea și întărirea barierei naturale a pielii, oferind protecție împotriva factorilor externi și a agresiunilor.

  • Poate fi utilizat cu succes atât pentru câini, cât și pentru pisici, oferindu-le acestora o igienă și o îngrijire de înaltă calitate.

Cu Peptivet Oto Gel, vei putea să asiguri o igienă și o îngrijire optimă a urechilor animalului tău de companie, contribuind la menținerea sănătății și a confortului acestuia.

Specificatii

Specie
CainiPisici
Varsta
AdultAdult (Sterilizat)Senior
Tip Produs
Gel
Caracteristici
Calmant (mancarimi & roseata)
Ambalaj
Flacon
Producator
Nextmune Italy

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…