CainiLese, Zgarzi & HamuriHamuriICEFANG Ham tip Vesta Tactica cu 2 Catarame Metalice pentru Câini, L
Chilipirul Zilei

ICEFANG Ham tip Vesta Tactica cu 2 Catarame Metalice pentru Câini, L ICEFANG Ham tip Vesta Tactica cu 2 Catarame Metalice pentru Câini, L, Verde Militar

Cod SKU: JOBX001OF7JNT
Se încarcă recenziile...
44,99 lei

ICEFANG lucrează strâns cu dresori și medici veterinari pentru a dezvolta hamuri ergonomice de înaltă calitate. Hamul este fabricat din nylon 1050D, cunoscut și sub numele de Nylon Balistic, o fibră durabilă utilizată frecvent în echipamentul militar. Acesta include un strat rezistent la apă PU și o plasă căptușită pentru confort. Toate cusăturile sunt realizate din 100% Nylon Webbing.

Două inele de prindere pentru lesă sunt confecționate dintr-un aliaj metalic robust. Cusăturile Bartack și modelul „X” la punctele de mare stres asigură o durabilitate superioară. Hamul este proiectat modular, cu două componente ce permit ajustări la nivelul umerilor și pieptului, pentru o potrivire perfectă fără frecare sau risc de scăpare.

Mânerul solid și bine dimensionat asigură o prindere rapidă și ușoară în locuri aglomerate sau pentru a ajuta câinele să intre și să iasă din mașină. Dotat cu o dublă inel D pentru lesă, unul cusut în partea de sus, aproape de gât, pentru plimbările obișnuite, și un altul în partea frontală, pentru a preveni tragerea.

Sistemul MOLLE, cu două benzi de 2,54 cm cusute pe ambele laturi, permite câinelui să transporte echipament suplimentar. Panouri cu arici sunt, de asemenea, prezente: trei benzi pe lateral în formă MOLLE, o bandă de 7,62 cm în lungul spatelui și un panou de 5,08x10,16 cm pe pieptul din față, oferind posibilitatea de a atașa diverse ecusoane pentru identificarea câinelui.

Dimensiunile pentru mărimea L

  • A (Circumferința pieptului): 71.12 - 88.9 cm
  • B (Lungimea spatelui): 27.94 cm
  • C (Deschiderea gâtului): 45.72 - 60.96 cm
  • D (De la osul gâtului până în spatele piciorului din față): 25.4 - 33.02 cm
  • E (Distanța între picioarele din față): 8.89 cm

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mare (L)

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…