CainiHrana CainiDiete VeterinareHILL'Sss Prescription Diet i/d Digestive Care, Pui, dietă veterinară câini, hrană uscată, sensibilități digestive
Hill's Prescription Diet

HILL'Sss Prescription Diet i/d Digestive Care, Pui, dietă veterinară câini, hrană uscată, sensibilități digestive HILL'S Prescription Diet i/d Digestive Care, Pui, dietă veterinară câini, hrană uscată, sistem digestiv, 12kg

Cod SKU: BVD605862
Se încarcă recenziile...
Pret: 464,79 lei
-10%
Pret promo: 418,31 lei
34,86 lei / kg

HILL'S Prescription Diet i/d Digestive Care cu aromă de pui, este o dietă veterinară uscată pentru câinii cu sensibilități digestive.

 

 

Hrană dietetică ușor digerabilă, îmbogățită cu electroliți și vitamine B, pentru a compensa pierderile de nutrienți și pentru a asigura o asimilare mai bună a nutrienților. În plus, hrana include tehnologia ActivBiome+, un amestec unic de fibre prebiotice, care, în mod dovedit clinic, sprijină microbiomul intestinului și contribuie la o digestie sănătoasă și la bunăstare. Amestecul echilibrat de vitamine, minerale și acizi grași Omega-3 și Omega-6 are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar, pielii și blănii.

 

 

Beneficii:

  • Conținutul echilibrat de fibre ajută la reducerea tulburărilor digestive, îmbunătățește consistența scaunului și echilibreaza activitatea intestinală.

  • Cu fibre prebiotice + acizii grași Omega 3 și 6 - susține flora intestinală și echilibrul bacteriilor bune din intestin.

  • Conținut ridicat de electroliți pentru a combate orice dezechilibru digestiv ce poate aparea ca urmare a tulburărilor de absorbție.

  • Contine antioxidanți naturali ce contribuie la intarirea sistemului imunitar, mentinandu-i functia normala.

 

 

Hrana de înaltă calitate este prescrisă de medici veterinari și ajută în mod eficient la reglarea activității intestinale și la echilibrarea digestiei.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
AdultAdult (Sterilizat)Senior
Calitate Hrana
Super-Premium
Aroma
Pui
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Uscata prin extrudare
Indicatii Speciale
Sistem Digestiv & Probiotice
Ambalaj
ResigilabilSac
Producator
Hill's Pet Nutrition

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…