Ghid de supraviețuire Black Friday

Beneficii Abonament

Când este Black Friday 2023 la pentruanimale.ro?

Black Friday la pentruanimale.ro are loc vineri, 10 noiembrie 2023. Vinerea Neagră este evenimentul cu cele mai bune și mai multe reduceri din an și durează o singură zi.

De Black Friday la pentruanimale.ro vei găsi oferte atrăgătoare la hrană uscată și umedă, diete veterinare, suplimente și vitamine dar și la accesorii precum centre de joacă, lese, zgărzi, hamuri.

Poți profita de cel mai mare eveniment de cumpărături din an pentru a face economii substanțiale la hrană animăluțelor tale, pentru o perioadă mai lungă de timp.

3 pași simpli pentru cumpărături rapide de Black Friday la pentruanimale.ro

  • Autentifică-te în cont și rămâi autentificat;
  • Verifică adresa de livrare din cont;
  • Adaugă produsele preferate în wishlist sau în coșul de cumpărături;

    Și…

Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pentruanimale.ro pentru a fi la curent cu noutățile, reducerile și produsele vedetă din acest eveniment. Poți da click aici pentru a te abona la newsletter.

Mica istorie a evenimentului Black Friday

Adevărata poveste a Black Friday începe în Statele Unite și are origini istorice controversate. Inițial, termenul "Black Friday" a fost folosit pentru a descrie aglomerația și haosul care a însoțit cumpărăturile din ziua de vineri de după Ziua Recunoștinței, care a avut loc în ultima zi de joi din noiembrie. Polițiștii americani s-au plâns de câtă lume merge la cumpărături după Ziua Recunoștinței și au numit acea zi Black Friday.

O altă teorie a originii termenului sugerează că "Black Friday" a fost inițial un termen folosit de angajații magazinelor pentru a se plânge de munca lor extenuantă în această zi, când erau nevoiți să facă față mulțimilor și să lucreze ore suplimentare. Indiferent de originea sa, Black Friday a devenit o tradiție în cumpărăturile din toată lumea.