Fypryst

Fypryst Combo Cat x 3 pip Fypryst Combo Cat x 3 pip

Cod SKU: ALTA123
Se încarcă recenziile...
Pret: 110,99 lei
-30%
Pret promo: 77,69 lei

Fypryst Combo pentru pisici este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada de 4 saptamani dupa o singura administrare. 

 

Fypryst Combo poate fi folosit impotriva infestatiilor cu paduchi hematofagi Felicola subrostratus la pisici. Administrarea regulata ajuta la controlul reinfestarii si protejeaza pisicile impotriva bolilor parazitare daunatoare.

 

 

Pachet cu 3 pipete.

 

Compozitie: 50 mg fipronil.

 

Calea de administrare: aplicare externa pe piele.

 

Metoda de administrare: scoateti pipeta cu doza unica din pachetul protector. Tineti pipeta cu doza unica in pozitie verticala rasuciti si trageti capacul. Se face o carare in parul animalului intre omoplati si se aplica continutul pipetei pe piele, fara a se masa. Puneti varful pipetei cu doza unica pe piele si presati pipeta de mai multe ori pentru a goli continutul direct pe piele in doua puncte pe spate.

 

Contraindicatii: produsul nu se utilizeaza la pisicile cu varsta mai mica de 8 saptamani si/sau cu greutatea mai mica de 1 kg. Nu se utilizeaza la animalele bolnave (boli sistemice febra) sau la cele aflate in convalescenta. Nu se ultilizeaza pe blana uda, si nu se spala animalul timp de cel putin 2 zile de la administrarea pipetei. Nu se utilizeza la iepuri. Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti.

Nu se va fuma, manca sau bea apa in timpul manipularii acestui produs. Folositi manusi cand aplicati pipeta si evitati contactul cu ochii si gura.

 

Reactii adverse: in cazul in care apare lingerea se poate observa hipersalivatie de scurta durata datorata in principal naturii excipientilor. Dupa utilizare printre reactiile adverse extrem de rare se pot observa reactii cutanate pasagere la locul de aplicare (decolorarea pielii si alopecie locala prurit eritem) si prurit generalizat sau alopecie. Alopecia si iritatia dispar, in mod normal, fara a fi necesara interventia, dar terapia simptomatica poate fi aplicata in anumite circumstante. In mod exceptional, ca si in cazul altor lactone macrociclice, s-au observat semne neurologice reversibile in urma utilizarii produsului.

 

Recomandari privind administrarea corecta: intervalul minim dintre tratamente este de 4 saptamani. Tratamentul lunar este recomandat pe tot parcursul anului. Cand pe acelasi animal sunt prezente infestatii sau infectii concurente care urmeaza sa fie tratate cu acest produs, numai o singura aplicare topica a unei doze recomandate trebuie sa fie administrata o singura data.

 

Timp de asteptare: nu este cazul.

Precautii speciale pentru depozitare: a nu se lasa la vederea si indemana copiilor. A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de lumina. A nu se pastra la o temperatura mai mare de 25°C.

Specificatii

Specie
DihoriPisici
Varsta
JuniorAdultSenior
Utilizare
Deparazitare Externa
Prescriptie Medicala
Nu
Spectru de actiune
CapusePaduchiPurici
Durata protectiei
2 saptamani
Gestatie & Lactatie
Aprobat
Forma farmaceutica
Pipeta
Tip Substanta
Substanta farmaceutica
Substanta activa produs
FipronilS-metropren
Varsta minima
8 saptamani
Greutate minima
1 kg
Producator
KRKA

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…