Câini
Pisici

Alege soluția antiparazitară potrivită

Frontline Spot On
Frontline Combo
Frontline Tri-Act

Frontline

Filtre
Promotie
Departament
Categorie
Subcategorie
Recomandat de pentruanimale.ro
Specie
Talie
Varsta
Utilizare
Repelent
Spectru de actiune
Durata protectiei
Gestatie & Lactatie
Forma farmaceutica
Tip Substanta
Interval preț
Produse

Frontline

Recomandat de veterinari și iubit de catei, Frontline iti scapă blanosul de puricii deranjanți, astfel încât parintii de animalute să se poată concentra asupra lucrurilor distractive.
Frontline pune accent pe dezvoltarea celor mai bune produse care sa ofere siguranță maximă, eficacitate și ușurință în utilizare,astfel ca nu este de mirare produsele lor antiparazitare sunt dintre cele mai vândute la nivel international.
Frontline Combo si Frontline Tri-act oferă o combinație de ingrediente puternice, dar sigure, care funcționează pentru a pune capăt puricilor în mai multe moduri.
Nu numai că ucide puricii și căpușele adulte, dar întrerupe si ciclul de viață al puricilor ucigând ouăle și larvele, atfel împiedicând ca o noua generație de paraziți sa se formeze pe blanosul tau.
În plus, funcționează pana la 30 de zile consecutive și oferă o protectie sporita, astfel încât sa iti poti face rutina obișnuită impruena cu blanosul tau.
Studiile arată că începe să omoare puricii adulți în 12 ore de la aplicare, ceea ce înseamnă că protectia si eficienta este întotdeauna foarte aproape cu Frontline.