PisiciAntiparazitareDeparazitare externaFRANCODEX, deparazitare externă naturală pisici, (2 - 8kg), zgardă repelentă, 35 cm, gri, 1buc
FRANCODEX

FRANCODEX, deparazitare externă naturală pisici, (2 - 8kg), zgardă repelentă, 35 cm, gri, 1buc FRANCODEX, deparazitare externă naturală pisici, (2 - 8kg), zgardă repelentă, 35 cm, gri, 1buc

Cod SKU: GRN175481
Se încarcă recenziile...
Pret: 23,99 lei
-10%
Pret promo: 21,59 lei

Zgarda repelentă FRANCODEX pentru deparazitare externă a pisicilor este soluția perfectă pentru protejarea prietenului tău blănos împotriva infestării cu paraziți.

Potrivită pentru pisici cu greutatea de peste 2kg, această zgardă oferă o protecție eficientă împotriva paraziților externi.

Beneficii:

  • Compoziție Naturală: Fără PVC și ftalați, zgarda este fabricată cu extracte naturale de geraniol, margosa și lavanda, oferind o protecție naturala împotriva paraziților.

  • Zgarda oferă protecție timp de 4 luni.

  • Echipată cu un sistem de siguranță, zgarda se rupe în cazul în care pisica se prinde accidental, asigurându-i astfel siguranța și confortul.

  • Ambalaj Eco-Friendly: Ambalajul zgardei este realizat din carton reciclat 100%, contribuind astfel la reducerea amprentei noastre de carbon și la protejarea mediului înconjurător.

Alegând zgarda repelentă FRANCODEX, nu numai că oferi pisicii tale o protecție eficientă împotriva paraziților, dar și contribui la conservarea mediului înconjurător prin utilizarea unui ambalaj eco-friendly.

Specificatii

Specie
Pisici
Varsta
AdultAdult (Sterilizat)Senior
Utilizare
Deparazitare Externa
Culoare
Gri
Repelent
Da
Spectru de actiune
CapuseMustePuriciTantari
Durata protectiei
3 luni
Gestatie & Lactatie
Nerecomandat
Forma farmaceutica
Zgarda
Tip Substanta
Substanta fitoterapeutica
Substanta activa produs
LavandaGeraniolMargosa
Varsta minima
3 luni
Greutate minima
2 kg
Circumferinta gatului
30cm - 40cm
Producator
Zolux Group

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…