CainiAntiparazitareDeparazitare externaFRANCODEX, deparazitare externă naturală câini, zgardă repelentă
FRANCODEX

FRANCODEX, deparazitare externă naturală câini, zgardă repelentă FRANCODEX, deparazitare externă naturală câini, L-XL(>20kg), zgardă repelentă, 75 cm, gri, 1buc

Cod SKU: GRN175484
Se încarcă recenziile...
Pret: 28,99 lei
-10%
Pret promo: 26,09 lei

Zgarda repelentă FRANCODEX pentru deparazitare externă a cainilor de talie foarte mica (toy) sau a cateilor juniori, este soluția perfectă pentru protejarea prietenului tău blănos împotriva infestării cu paraziți.

Potrivită pentru caini cu greutatea de pana la 10kg, această zgardă oferă o protecție eficientă împotriva paraziților externi.

Beneficii:

  • Compoziție Naturală: Fără PVC și ftalați, zgarda este fabricată cu extracte naturale de geraniol, margosa și lavanda, oferind o protecție naturala împotriva paraziților.

  • Zgarda oferă protecție timp de 4 luni.

  • Echipată cu un sistem de siguranță, zgarda se rupe în cazul în care cainele tau se prinde accidental, asigurându-i astfel siguranța și confortul.

  • Ambalaj Eco-Friendly: Ambalajul zgardei este realizat din carton reciclat 100%, contribuind astfel la reducerea amprentei noastre de carbon și la protejarea mediului înconjurător.

Alegând zgarda repelentă FRANCODEX, nu numai că oferi cainelui tau o protecție naturală împotriva paraziților, dar și contribui la conservarea mediului înconjurător prin utilizarea unui ambalaj eco-friendly.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)
Varsta
JuniorAdult
Utilizare
Deparazitare Externa
Culoare
Gri
Repelent
Da
Spectru de actiune
CapuseMustePuriciTantari
Durata protectiei
6 luni
Gestatie & Lactatie
Nerecomandat
Forma farmaceutica
Zgarda
Tip Substanta
Substanta fitoterapeutica
Substanta activa produs
LavandaGeraniolMargosa
Varsta minima
3 luni
Greutate minima
2 kg
Circumferinta gatului
30cm - 40cm
Producator
Zolux Group

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…