PisiciSuplimente & VitamineSistem Nervos & CalmanteFeliway Diffuser Anti Stres Pentru Pisici, 48 ml
Feliway

Feliway Diffuser Anti Stres Pentru Pisici, 48 ml Feliway Diffuser Anti Stres Pentru Pisici, 48 ml

Cod SKU: VTS43691
Se încarcă recenziile...
206,99 lei

Cand o pisica se simte in siguranta si confortabil in mediul sau, isi freaca fata de mobila, de colturile peretilor sau de baza draperiilor, eliberand o substanta asa numita feromon facial. Acest feromon este specific pisicilor si ii transmite un mesaj de siguranta, confort si stare de bine.

 

Feliway®  este o copie sintetica a acestui feromon si studiile au demonstrat ca ofera stare de siguranta pisicilor, ajutandu-le in cazul schimbarii mediului si a altor situatii stresante.

 

 

Eficacitatea lui Feliway®  a fost demonstrata in numeroase studii clinice si publicate in articole de specialitate si prezentate la conferinte internationale.

 

 

Marcarea implica un ritual bine recunoscut in care pisica isi alege o suprafata verticala, isi mentine labutele pe sol, intoarce spatele catre suprafata aleasa, ridica coada in pozitie verticala si stropeste cu jeturi orizontale de urina.

 

Pisica va avea acest comportament de marcare cu urina:

 

- in timpul perioadelor de calduri

 

- ca urmare a schimbarii mediului care este perceput de pisica ca fiind stresant. Urina produsa in acest mod este caracterizata de un miros puternic, desi cantitatea eliberata este de obicei mica. Marcajele sunt la aproximativ 20 cm deasupra podelei.

 

 

Stresul felin poate fi cauzat de o singura situatie stresanta sau poate fi o cumulare de factori.

Simptomele stresului sunt adesea subtile si pot fi usor trecute cu vederea la pisici, mai ales in cazul stresului cronic.

 

 

Utilizare: Feliway® Spray contine analogi sintetici F3 ai feromonilor faciali felini si ofera un mod natural si convenabil de a:

 

- Ajuta la prevenirea si controlul problemelor legate de stres la pisici (marcarea cu urina, zgarieturi verticale)

 

- Asigura confort pisicii in timpul calatoriilor sau a altor situatii stresante ca: mai mult de o pisica in casa, schimbarea domiciliului, redecorari, vacante, noi membri in familie, petreceri acasa, in combinatie cu Feliway® Diffuser in functie de situatie (vezi tabelul de mai jos).

 

- Feliway® poate fi folosit de asemenea la indicatiile medicului veterinar sau a unui dresor pentru a ajuta pisicile care prezinta probleme de comportament sau medicale legate de stres.

 

 

 

Instructiuni de folosire:

Conectati vaporizatorul in priza  si lasati-l pornit incontinuu.

 

Rezerva (48 ml) are o eficienta de pana la 30 de zile.

 

Acopera o suprafata de 50-700 m²

 

Nu plasati vaporizatorul in prize din spatele usilor, draperiilor, pieselor de mobilier sau sub etajere

 

Inlocuiti diffuserul (vaporizatorul) dupa fiecare 6 luni de utilizare.

 

Specificatii

Specie
Pisici
Indicatii Speciale
Sistem Nervos & Calmante
Producator
Ceva

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…