CainiAntiparazitareDeparazitare externaEFFIPRO Duo SD, deparazitare externă câini, pipetă repelentă
Effipro

EFFIPRO Duo SD, deparazitare externă câini, pipetă repelentă EFFIPRO Duo SD, deparazitare externă câini, pipetă repelentă, XS-S(2 - 10kg), 4buc

Cod SKU: ALTA175
Se încarcă recenziile...
Pret: 145,99 lei
-40%
Pret promo: 87,59 lei

Protejeaza-ti cainele impotriva parazitilor si potentialelor boli transmise prin intermediul lor cu Effipro Duo, pentru caini intre 2- 10 kg, tratament si preventie impotriva infestatiilor cu purici si capuse.

 

Acest produs extrem de eficient se aplica direct pe pielea cainelui, protejand cainele timp de o luna dupa o singura administrare. Cand se aplica regulat la fiecare 30 de zile, Effipro Duo, devine eficient si in protejarea dermatitei alergice cauzate de purici.

 

Beneficii:

  • Este un tratament usor de aplicat, extern, pe pielea animalului.

  • Trateaza si previne infestiile cu purici si capuse.

  • Produsul poate fi utilizat ca parte a strategiei de tratament pentru controlul Dermatitei Alergice produse de Purici (DAP), in cazul in care aceasta a fast anterior diagnosticata de un medic veterinar.

  • Previne multiplicarea puricilor prin impiedicarea dezvoltarii oualor de purici in adulti timp de 12 saptamani de la aplicare.

  • Un tratament asigura o eficacitate acaricida persistenta de 2 saptamani impotriva Ixodes ricinus si de 4 saptamani impotriva Dermacentor reticulatus si Rhipicephalus sanguineus.

  • Contine doua substante active piriproxifen si fipronil.

 

Effipro Duo este un produs antiparazitar de uz extern simplu de aplicat si eficient in combaterea puricilor si capuselor. Daca sunt prezente capuse din anumite specii (Rhiphicephalus sanguinesssi Ixodes ricinus) acestea vor fi omorate in 2-7 zile de la aplicarea pipetei. Conceput pentru a fi aplicat lunar, Effipro DUO previne si infestatiile recurente.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Mica (S)
Varsta
JuniorAdultAdult (Sterilizat)Senior
Utilizare
Deparazitare Externa
Prescriptie Medicala
Nu
Repelent
Da
Spectru de actiune
CapusePurici
Durata protectiei
4 saptamani
Gestatie & Lactatie
Netestat
Forma farmaceutica
Pipeta
Tip Substanta
Substanta farmaceutica
Substanta activa produs
FipronilPiriproxifen
Varsta minima
7 saptamani8 saptamani
Greutate minima
10 kg2 kg20 kg
Gama
EFFIPRO Duo
Producator
Virbac

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…