CainiHrana CainiDiete VeterinareBRIT GF Veterinary Diet Hypoallergenic, Somon cu Mazăre, dietă veterinară câini, conservă hrană umedă fără cereale, afecțiuni digestive, 400g
Brit Veterinary Diets

BRIT GF Veterinary Diet Hypoallergenic, Somon cu Mazăre, dietă veterinară câini, conservă hrană umedă fără cereale, afecțiuni digestive, 400g BRIT GF Veterinary Diet Hypoallergenic, Somon cu Mazăre, dietă veterinară câini, conservă hrană umedă fără cereale, afecțiuni digestive, 400g

Cod SKU: MRV104100259
Se încarcă recenziile...
18,99 lei

BRIT GF Veterinary Diet Hypoallergenic este o hrană umedă fără cereale pentru câini cu afecțiuni digestive și dermatologice, cu aromă de somon și mazăre. Este o dietă pentru reducerea intoleranţei la ingrediente şi nutrienţi, precum şi pentru sprijinirea funcţiei pielii în caz de dermatoză sau pierdere excesivă a părului. 

 

Utilizarea pe termen lung a proteinelor vegetale sau animale din grâu, proumb, soia, porc, vită și pui a produs o serie de alergii la câini. Eliminarea alergenilor tipici din alimentația canină este o treaptă importantă în îmbunătățirea proprietăților nutritive ale mâncarii și asigurarea unei condiții fizice bune ale câinilor.

 

Beneficii:

  • Complex bioactiv de biotină, niacină, chelat de zinc, vitamine B.

  • Formulă fără cereale cu conținut scăzut de cupru.

  • Acizi grași omega-3 și antioxidanți (vitamine E și C, seleniu) și silimarin.

  • Formulă cu monoproteină de somon.

 

Formulă concepută pentru a susţine rolul natural de barieră protectoare îndeplinit de piele şi menţinerea sănătăţii acesteia. 

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)
Varsta
AdultAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)Senior
Calitate Hrana
Ultra-Premium
Tip formula
Grain Free
Aroma
Somon
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
Pate
Indicatii Speciale
Afectiuni DermatologiceSistem Digestiv & ProbioticeSistem Imunitar & Alergii
Ambalaj
Conserva
Gama
BRIT Veterinary Diets
Producator
VAFO PRAHA

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…