CainiIgiena & IngrijireSampoane, Balsamuri & ParfumuriBIO PETACTIVE Elegance (For Female Dogs), parfum câini, Narcise, 50ml
BIO PETACTIVE

BIO PETACTIVE Elegance (For Female Dogs), parfum câini, Narcise, 50ml BIO PETACTIVE Elegance (For Female Dogs), parfum câini, Narcise, 50ml

Cod SKU: PMSPA310
Se încarcă recenziile...
18,99 lei
379,80 lei / kg

Parfumul cu esenta de pentru câini este o alegere excelentă pentru a adăuga un miros plăcut și proaspăt animalului tău de companie.

Acest parfum este special formulat din esențe naturale pentru a asigura un miros îmbietor care persistă pe o perioadă îndelungată de timp.

Beneficii:

  • Formula Blândă: Parfumul conține o cantitate minimă de alcool pentru a evita iritarea pielii animalelor sensibile, asigurând o experiență plăcută și confortabilă pentru companionul tău blănos.

  • Miros Plăcut și Durabil: Esențele lemnoase și de vanilie se combină armonios pentru a crea un miros atrăgător și rafinat, care persistă pe durata zilei.

  • Potrivit pentru Toate Vârstele: Acest parfum este potrivit pentru câini și pisici de orice vârstă, adăugând un plus de prospețime și igienă.

  • Recomandat cu Șampoanele BioPetActive: Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea parfumului împreună cu șampoanele BioPetActive pentru a obține o curățenie și prospețime de lungă durată.

Specificatii

Specie
Caini
Varsta
AdultAdult (Sterilizat)Senior
Tip Produs
Parfum
Parfum
Narcise
Producator
Mar Kimya

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…