CainiIgiena & IngrijireSampoane, Balsamuri & ParfumuriBIO PETACTIVE Diamond White, șampon câini, blană albă, Nucă de cocos, flacon, 250ml
BIO PETACTIVE

BIO PETACTIVE Diamond White, șampon câini, blană albă, Nucă de cocos, flacon, 250ml BIO PETACTIVE Diamond White, șampon câini, blană albă, Nucă de cocos, flacon, 250ml

Cod SKU: PMSPA253
Se încarcă recenziile...
Pret: 22,49 lei
-10%
Pret promo: 20,24 lei
80,96 lei / kg

Șamponul Bio PetActive Diamond White este alegerea perfectă pentru proprietarii de câini cu blană albă sau deschisă la culoare. Conceput special pentru a menține blana câinelui tău curată, strălucitoare și albă, acest șampon oferă o soluție eficientă și delicată pentru curățarea și îngrijirea blănii.

Formula sa este special creată pentru a se potrivi nevoilor câinilor cu blană albă sau deschisă la culoare. Amplificatorii optici din compoziție contribuie la evidențierea albului și la prevenirea ingălbenirii, menținând blana câinelui dumneavoastră strălucitoare și imaculată.

Beneficii:

  • Șamponul este eficient în curățarea în profunzime a blănii, îndepărtând murdăria, praful și alte impurități, pentru a asigura un aspect curat și sănătos.

  • Formula sa puternică ajută la îndepărtarea petelor și a decolorărilor, contribuind la menținerea albului imaculat al blănii.

  • Conține ingrediente care hidratează și hrănesc blana și pielea, contribuind la menținerea sănătății și strălucirii acestora.

  • Cu parfumul său delicat de nucă de cocos, lasă un miros proaspăt și plăcut care persistă pentru o perioadă îndelungată.

Cu Bio PetActive Diamond White, puteți avea încredere că blana alba a câinelui tău va fi mereu strălucitoare și imaculată, oferindu-i un aspect sănătos și îngrijit în fiecare zi.

Specificatii

Specie
Caini
Varsta
AdultAdult (Sterilizat)Senior
Tip Produs
Sampon
Caracteristici
Blana alba
Parfum
Nuca de cocos
Forma farmaceutica
Sampon
Ambalaj
Flacon
Producator
Mar Kimya

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…