CainiIgiena & IngrijireSampoane, Balsamuri & ParfumuriBIO PETACTIVE Dermahexidine, șampon câini, flacon, 250ml
BIO PETACTIVE

BIO PETACTIVE Dermahexidine, șampon câini, flacon, 250ml BIO PETACTIVE Dermahexidine, șampon câini, flacon, 250ml

Cod SKU: PMSPA318
Se încarcă recenziile...
Pret: 31,99 lei
-10%
Pret promo: 28,79 lei
115,16 lei / kg

Șamponul BIO PET ACTIVE cu clorhexidină este o soluție premium antiseptică destinată câinilor și pisicilor.

Formulat cu gluconat de clorhexidină 2%, acest șampon oferă o curățare eficientă și hidratare pentru pielea și blana animalului tău de companie.

Beneficii:

  • Șamponul curăță blana în profunzime, îndepărtând eficient murdăria și impuritățile, asigurând un aspect curat și îngrijit.

  • Gluconatul de clorhexidină este un antiseptic cu spectru larg, eficient în combaterea bacteriilor Gram-negative și Gram-pozitive. Această substanță omoară germenii și stopează procesul lor de reproducție prin distrugerea peretelui celular al acestora.

  • Formula îmbogățită cu aloe vera, miere și extract de mușețel hidratează și repară pielea animalului de companie, contribuind la menținerea sănătății și aspectului său natural.

  • Șamponul are un pH echilibrat, potrivit pentru pielea sensibilă a câinilor și pisicilor, asigurând o curățare blândă fără a irita pielea.

Cu șamponul BIO PET ACTIVE cu clorhexidină, vei putea asigura igiena corespunzătoare a animalului tău de companie, protejându-l împotriva bacteriilor și menținându-i blana și pielea sănătoase și hidratate.

Specificatii

Specie
Caini
Varsta
AdultAdult (Sterilizat)Senior
Tip Produs
Sampon
Forma farmaceutica
Sampon
Ambalaj
Flacon
Producator
Mar Kimya

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…