CainiPisiciHrana CainiHrana PisiciSuplimente & VitamineSuplimente & VitamineRecompense & SnacksRecompense & SnacksPiele & BlanaPiele & BlanaBEST4PETS, Ulei de Somon Salbatic, XS-XL, câini și pisici, piele & blană, sistem cardio-vascular, 1l
BEST4PETS

BEST4PETS, Ulei de Somon Salbatic, XS-XL, câini și pisici, piele & blană, sistem cardio-vascular, 1l BEST4PETS, Ulei de Somon Salbatic, XS-XL, câini și pisici, piele & blană, sistem cardio-vascular, 1l

Cod SKU: BFP705632631645
Se încarcă recenziile...
Pret: 74,99 lei
-35%
Pret promo: 48,74 lei
48,74 lei / kg

Sanatatea se mentine din interior cu Uleiul de Somon Salbatic de la Best4Pets! Acest supliment lichid zilnic este special formulat pentru a susține articulațiile, sistemul cardio-vascular, pielea sanatoasa si blanita lucioasa si sănătatea generală a prietenului tău.

  • Sigur pentru câini de toate vârstele, rasele și dimensiunile.
  • Fabricat din somon salbatic hranit din sursa naturala,
  • Adaugă o aromă irezistibilă și suculentă de somon meselor zilnice ale câinelui tău.
  • Este un ulei clar, rosiatic, continand Astaxanthina din sursa naturala. In acelasi timp, nu contine substante componente sau materii prime modificate genetic (Non-GMO)

Acizii grasi Omega 3 sunt considerati esentiali pentru dezvoltarea si functionarea optima a organismului. EPA si DHA sunt componente structurale ale membranei celulare, mentinand fluiditatea si permeabilitatea acesteia, necesare functionarii normale. Una dintre functiile esentiale ale fiecarei celule este abilitatea de a pastra un mediu intern stabil si constant. Primul pas este crearea unei membrane celulare sanatoase, etapa in care acizii grasi Omega 3 au un rol esential.

Specificatii

Specie
CainiPisici
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
JuniorAdultAdult (Gestatie & Lactatie)Adult (Sterilizat)Senior
Aroma
Somon
Indicatii Speciale
Piele & BlanaSistem Cardio-Vascular
Ambalaj
Flacon
Producator
Beaphar

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…