CainiPaturi & CosuriSaltele & PaturiciAOMiGT Pătura cu Auto-Incălzire 60 x 45 cm
Chilipirul Zilei

AOMiGT Pătura cu Auto-Incălzire 60 x 45 cm AOMiGT Pătura cu Auto-Incălzire 60 x 45 cm

Cod SKU: JOBX001UZ0BL5
Se încarcă recenziile...
24,48 lei

Pătura cu Auto-Încălzire pentru Câini și Pisici

Pătura cu auto-încălzire pentru câini și pisici nu necesită baterii sau energie, fiind confortabilă și călduroasă fără a consuma energie. Aceasta poate fi utilizată oriunde, oferind o încălzire ușoară și convenabilă.

Textură Moale

Pătura are o husă realizată dintr-un material extrem de moale și pufos. Suprafața sa catifelată asigură o senzație de căldură și confort, garantând o noapte dulce pentru prietenul tău blănos și îmbunătățind confortul somnului.

Fără Zgomot

Materialul de umplutură al păturii cu auto-încălzire este mai compact, iar folia de aluminiu menține temperatura corpului. Aceasta este mai silențioasă în timpul utilizării și nu afectează somnul animalului de companie.

Partea Inferioară Antiderapantă și Lavabilă

Cu puncte de cauciuc antiderapante pe spate, micuțul tău rămâne pe loc în loc să alunece, crescând astfel siguranța în mod eficient. Husa de pluș este lavabilă la mașină și manual, ușor de întreținut și curățat.

Utilizare Largă

Fie că este plasată pe podea acasă, pe canapea, în mașină sau afară în cușca pisicii/câinelui, pătura cu auto-încălzire menține animalul de companie călduros oriunde.

Specificatii

Specie
CainiPisici

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…