CainiHrana CainiHrana UmedaALMO NATURE HFC, XS-XL, Pui, conservă hrană umedă câini, (în supă), 280g
ALMO NATURE

ALMO NATURE HFC, XS-XL, Pui, conservă hrană umedă câini, (în supă), 280g ALMO NATURE HFC, XS-XL, Pui, conservă hrană umedă câini, (în supă), 280g

Cod SKU: PEP191648
Se încarcă recenziile...
Pret: 13,49 lei
-7%
Pret promo: 12,55 lei
44,82 lei / kg

Almo Nature HFC vine cu reţete formulate fără conservanţi, chimicale, OMG, coloranţi alimentari, făină de carne sau peşte şi fără gluten. Gama vine in castronul cainelui tau în combinaţii exclusive de 5 arome inspirate din bucătăria italiană, pentru a satisface chiar şi cele mai exigente dintre gusturi.

 

Pentru a asigura o alimentatie corect echilibrata pentru câine, reţetele Almo Nature HFC Complete sunt integrate cu minerale si vitamine. Preparate cu cea mai bună carne sau cu cel mai bun peşte HFC (iniţial potrivit pentru consumul uman), reţetele umede HFC Complete oferă un aport natural de proteine animale esenţiale pentru funcţiile lor biologice şi metabolice.

 

Beneficii:

  • Gust delicios de fille de pui in supa.

  • Reteta inspirata de bucataria italiana, potrivita pentru cateii adulti care vor sa se bucure de gusturi unice.

  • Reteta este bogata in vitamine si minerale.

  • Fara gluten

 

Almo Nature, brandul activist deținut în totalitate de Fondatia Capellino, subliniază calitatea hranei alese prin ingrediente nu doar reclamă. Ei își păstrează cu meticulozitate materiile prime, respectând cele mai stricte standarde de calitate. În crearea hranei pentru animale de companie, ei folosesc două categorii de ingrediente: HFC, destinat inițial consumului uman, dar acum reutilizat pentru alimentația animalelor de companie, și ingrediente concepute exclusiv pentru hrana pentru animale de companie.

Specificatii

Specie
Caini
Talie
Toy (XS)Mica (S)Medie (M)Mare (L)Giant (XL)
Varsta
Adult
Calitate Hrana
Super-Premium
Tip formula
Gluten Free
Aroma
Pui
Monoproteic
Nu
Metoda de preparare
FileIn Supa
Ambalaj
Conserva
Gama
ALMO NATURE HFC
Producator
Almo Nature Benefit S.p.A.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…